Magazin

El a fost arestat pentru ca se masturba in public – Vezi cum si-a justificat gestul

Publicat: 22 oct. 2013
1

Daniel Michael, un barbat de 33 de ani din statul american Florida, a fost arestat dupa ce a fost acuzat ca s-a masturbat intr-un tren, fiind vazut, inclusiv, de un copil de trei ani.

Un pasager care adormise in fata lui Michael spune ca atunci cand a deschis ochii, a constatat ca barbatul de 33 de ani se atingea intr-o maniera nepotrivita pe sub patura cu care se acoperise.

Pasagerul a adaugat ca atunci cand s-a ridicat si a plecat spre toaleta, Daniel Michael avea pantalonii in vine. In drum spre toaleta trenului, acesta a trecut prin fata mai multor pasageri, inclusiv un copil de trei ani.

Barbatul a negat insa acuzatiile, spunand ca patura se misca suspect pentru ca se scarpina pe burta. Dupa ce politistii i-au adus la cunostinta ca au gasit urme de sperma in toaleta trenului, acesta a declarat ca e ejaculat accidental in timp ce se afla acolo.

Barbatul a fost acuzat de comportament obscen in prezenta unui minor. Acesta a fost inchis la penitenciarul Volusia County Jail, din orasul Daytona Beach, fixandu-i-se o cautiune de 20.000 de dolari.
 
Sursa: jurnalul.ro

Adauga un comentariu