Diverse

El a trait doar cateva minute. Uite cum arata la numai la 5 luni. Manutele lui nu sunt mai mari decat o unghie de-a ta

Publicat: 21 sept. 2016

Micul Walter s-a nascut prematur. Mama sa era in a 19-a saptamana de sarcina, atunci cand a suferit un avort spontan. Desigur, copilul nu a avut nici o sansa de supravietuire – a trait doar cateva minute. Dar datorita lui, multi copii au obtinut o sansa de salvare.

Sotii Lexie si Joshua Fretz traiesc de multi ani impreuna. Au doua fiice, iar acum asteptau un fiu, pe care intentionau sa-l numeasca Walter. Dar visul lor nu a devenit realitate… Lexie era doar in a 19-a saptamana de sarcina, cand a inceput sa sangereze putin. Aceasta a speriat-o mult, de aceea a mers imediat la spital. Din nefericire, cele mai rele temeri ale femeii au fost confirmate. Lexie a suferit un avort spontan…

Spre surprinderea medicilor, parasind uterul mamei, micutul Walter era inca in viata. El respira si inima i se batea! Dar, din pacate, nu avea sanse de supravietuire. S-a nascut mult prea devreme… „Walter era minunat. Avea picioare si maini foarte mici. Chiar am vazut cum i se bate inima in piept!”, isi aminteste Lexie.
walter

Viata copilului a durat doar cateva minute dupa nastere. Cu toate acestea, intreaga familie a reusit sa-si i-a ramas bun de la Walter, inainte ca acesta sa moara… Cu toate ca Walter nu a trait nici macar o zi, nu s-a nascut in zadar. Lexie si Joshua au decis sa arate lumii fotografiile sale. Aceste imagini ar trebui sa dea de gandit acelor femei, care nu vor sa aiba copii si, ramanand insarcinate, decid sa faca avort.
walter

„Dupa standardele moderne, avortul poate fi facut pana la 20 de saptamani. De obicei, toti considera ca in aceasta perioada copilul nu este deloc dezvoltat. El este numit fetus…Dar el este deja este un omulet complet!”, explica Lexie. De la moartea tragica a micutului Walter, au trecut doi ani. Lexie a ramas din nou insarcinata. De data aceasta, totul a decurs bine si pe lume a venit o fetita sanatoasa.

Lexie si Joshua inca isi mai amintesc cu drag de fiul lor mic si spera ca fotografiile sale vor salva inca multe vieti, oprind mamele sa faca avorturi.loading...

Adauga un comentariu