National

El este avocatul Elenei Udrea. Iata ce CV impresionant are

Publicat: 06 feb. 2015

Avocatul care o reprezinta in instanta pe deputata Elena Udrea nu este nimeni altul decat Alexandru Chiciu, cu un trecut profesional impresionant.

Alexandru Chiciu a condus Sectia II din Parchetul National Anticoruptie, pana in momentul in care a fost destiuit de catre Monica Macovei, desi era in concediu. El a contestat decizia, a avut castig de cauza si imediat a doua zi si-a dat demisia din fruntea Sectiei a II a PNA. El a acuzat-o atunci pe Monica Macovei ca s-ar fi interesat de un dosar penal in care erau implicati Rodica Stanoiu si doctorul Serban Bradisteanu.

Fostul procuror Alexandru Chiciu a devenit cunoscut prin faimosul „Dosar Flota„, in care apare si numele lui Traian Basescu, alaturi de alte persoane. El a sugerat, intr-un interviu ca a fost indepartat din DNA in urma unor presiuni politice, dupa ce l-a transformat pe Traian Basescu in urmarit penal.

Alexandru Chiciu si-a facut propriul cabinet de avocatura. Afaceristul Sorin Ovidiu Vantu, fostul ministru Monica Iacob Ridzi, fostul judecator CSM, Toni Neacsu, iar acum Elena Udrea sunt doar cateva din numele pe care Alexandru Chiciu i-a reprezentat in diferite actiuni in instanta. In cazul Toni Neacsu, avocatul a invins DNA fara drept de apel.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu