Actualitate

El este barbatul care a detonat o bomba la Facultatea de Telecomunicatii din Iasi – FOTO

Publicat: 08 iul. 2013
1

UPDATE 12:06 – Pe profilul de Facebook apartinand barbatului care a detonat o bomba la Facultatea de Telecomunicatii apar cateva detalii referitoare la locul de munca. Oliver Stan a precizat ca a lucrat la…Dumnezeu. In ceea ce priveste studiile, se pare ca acesta ar fi invatat la Liceul „Emil Racovita”.

Barbatul care a detonat un dispozitiv exploziv la Facultatea de Telecomunicatii se numeste Oliver Stan, este iesean, locuieste in Tatatasi, a studiat la Facultatea de Medicina si Farmacie „Gr. T. Popa”, insa nu si-a dat licenta din cauza problemelor psihice care l-au obligat sa se interneze de mai multe ori la Spitalul de Psihiatrie. Se pare ca acesta este in varsta de 38 de ani si a terminat Liceul „Emil Racovita” din Iasi.

Tanarul purta un ghiozdan in spate si avea un buton in mana si a amenintat ca arunca in aer Universitatea. Acesta a intrat in amfiteatrul P6 al Facultatii de Electronica si Telecomunicatii, in timp ce se desfasura un examen de licenta si a detonat un dispozitiv exploziv improvizat.

Citeste aici: BOMBA detonata intr-un amfiteatru al Facultatii de Electronica din Iasi – UPDATE FOTO
 

Comentarii
Adauga un comentariu