Sport

El este noul actionar majoritar de la Rapid! Primarul Sectorului 1 a confirmat miscarea milionarului în euro

Publicat: 26 iul. 2018
1

Rapidistii au primit o noua veste excelenta! Dupa ce au cumparat palmaresul si marca Rapid, giulestenii au acum si un nou actionar majoritar: Victor Angelescu, un milionar în euro, a preluat cea mai însemnata parte a pachetului de actiuni de la clubul alb-visiniu, care continua traditia echipei istorice care s-a înfiintat în 1923.

Dan Tudorache, primarul sectorului 1, a precizat ca omul de afaceri a preluat 40% din actiunile clubului giulestean. Nu este singurul actionar, însa, dupa cum anunta politicianul PSD, care sustine ca si alte persoane sunt implicate la formatia care tocmai a promovat în Liga 3.

"Sunt mai multi oameni de afaceri. Dar este unul cu mai multe actiuni, domnul Victor Angelescu. El are 40% din actiuni. E principalul actionar. Când mi-a fost prezentat noul actionar eu am spus: «Eu va ajut, dar nu ma bag în treburile voastre interne. Eu vreau doar sa ajut sa ajunga echipa acolo unde trebuie»", a spus Dan Tudorache, la emisiunea "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1.

În vârsta de 34 de ani, Angelescu a fost director pe Europa al companiei cehe APS Holding, specializata pe investitii, recuperare de credite neperformante, imobiliare. Desi pâna acum s-a mentinut low-profile, averea lui Angelescu a crescut uimitor în ultimii ani, fiind milionar în euro. Angelescu a fost junior la Sportul Studentesc, însa a renuntat la fotbal pentru a se dedica studiului si carierei.

Rapidistii au promovat în Liga 3 dupa ce au transat duelul pentru promovare cu CSA Steaua, în play-off, si Singureni, la baraj. Echipa are ca obiectiv promovarea în Liga 2. Giulestenii vor evolua si în faza nationala a Cupei României, dupa ce au câstigat faza pe Bucuresti a competitiei, dupa o finala cu CSA Steaua.
Putin peste 300.000 de euro a fost bugetul Rapidului în Liga 4.

Adauga un comentariu