Magazin

El este singurul copil al Aurei Urziceanu! Elia Cristopher Rully are 44 de ani, este cantaret si a fost certat mult timp cu celebra lui mama

Publicat: 12 oct. 2016

La 69 de ani, Aura Urziceanu ramane una dintre marile voci aleRomaniei, desi este stabilita de multa vreme in Canada

Diferita fundamental si ca voce, dar si la nivel comportamental de majoritatea vedetelor autohtone, Aura Urziceanu este una dintre putinele soliste plecate din Romania care au ajuns sa performeze pe marile scene ale lumii. 
Vezi si: Detalii SURPRINZATOARE in cazul Madalinei Manole. Se lasa cu inchisoare!
Stabilita de ani buni in Canada, acolo unde s-a si casatorit cu renumitul tobosar Ron Rully in 1970, Aura Urziceanu l-a nascut un an mai tarziu, in octombrie, pe singurul ei copil, Cristopher Elia. „Stiam ca e baiat, mi l-am dorit mai mult decat orice pe lume. Dar din ’72 am inceput sa lucrez cu contract si program strict, n-am mai avut cand sa fac alti copii. Un an am stat cu copilul, apoi l-am dus in Romania, la mama. Din nefericire, copilul s-a nascut cu o problema cardiaca. Doctorii au zis sa-l intretinem cu niste picaturi si, cu ajutorul lui Dumnezeu, nu-l vom opera decat pe la 7 ani. 
Cand am avut o fereastra, l-am luat inapoi in Canada, la control. Ii crescuse tensiunea mult si nu-i mai scadea si doctorii mi-au spus ca trebuie operat neaparat. Elia avea 2 ani si jumatate. (…) Dupa doua saptamani de la operatie, eu trebuia sa incep turneul cu Quincy Jones, in SUA si Japonia. Stateam cu copilul la spital, luam avionul, ajungeam in orasul in care trebuia sa cant, cantam si apoi fuga inapoi la avion, ca sa ajung iar la spital. Si am tinut-o asa zilnic, o luna si jumatate. Cum puteam sa rezist sa nu ma duc sa-mi vad copilul?!”, a povestit Aura Urziceanu pentru revista Tango. 

Ulterior insa, cariera artistica a Aurei Urziceanu a primat in fata calitatii ei de mama, apropiatii familiei sustinand ca – in momentul in care Elia era deja mare – vedeta si fiul ei au ajuns la un moment dat intr-un punct in care practic nu-si mai vorbeau! Anul trecut, cand sotul Ron Rully a murit, la 85 de ani, dupa o lunga suferinta, Aura a trebuit sa faca fata unor acuze incredibile venite din partea fostului ei impresar, care a acreditat in Romania ideea ca solista n-ar fi avut grija cum trebuie de barbatul cu care a fost casatorita 45 de ani. 
Vezi si: BOMBA! Barbatul care i-a vandut Furadan Madalinei Manole are PROBLEME GRAVE
Vedeta a respins categoric atacurile, reusind chiar sa reconditioneze intr-o oarecare masura raporturile cu fiul Elia, alaturi de care a inregistrat si o piesa. Semn ca lucrurile nu au stat totusi foarte bine intre Aura si baiatul ei este faptul ca Elia Cristopher – si el cantaret, dar si proprietar al unui studio de inregistrari – este stabilit la Londra de mai multi ani, unde si-a intemeiat chiar si o familie, in timp ce mama Aura a ramas in Canada. loading...

Adauga un comentariu