Magazin

Ele sunt zodiile care formeaza cupluri perfecte! Se atrag ca un magnet

Publicat: 19 ian. 2019

Astrele au un mare impact asupra personalitatii nativilor, dar si asupra felului in care acestia se inteleg intre ei.

Unele zodii sunt perfect compatibile cu altele, pe cand unele semne zodiacale nu se inteleg deloc. Iata care sunt nativii care se atrag reciproc.

BERBEC:

Semne cu cea mai buna compatibilitate: Gemeni, Leu, Sagetator, Varsator.

Berbecul, fiind un semn de foc, se potriveste foarte bine cu celelalte semne de foc – Leu si Sagetator – dar si cu semne de aer – Gemeni si Varsator. Berbecii sunt foarte temperamentali si nerabdatori, insa pot fi si aventurosi si energici.

TAUR:

Semne cu cea mai buna compatibilitate: Rac, Fecioara, Capricorn Si Pesti.

Taurul este un semn de pamant si este atras de celelalte semne de pamant – Capricorn si Fecioara – dar si de semnele de apa – Pesti si Rac. Desi uneori sunt lacomi, taurii sunt de incredere.

GEMENI:

Semene cu cea mai buna compatibilitate: Berbec, Leu, Balanta, Varsator.

Nu este surprinzator ca gemenii sunt atrasi de semne de aer – Varsator si Balanta – insa se inteleg de minune si cu Leul si Berbecul. Gemenii sunt foarte inteligenti si sunt firi versatile. Le place viata si sunt foarte sociabili.

RAC:

Semne cu cea mai buna compatibilitate: Taur, Fecioara, Scorpion, Pesti.

Racul se potriveste cu semnele de apa – Pesti si Scorpion – dar si cu semnele de pamant – Taur si Fecioara. Atunci cand sunt indragostiti Racii se daruiesc cu totul si sunt de obicei precauti.

LEU:

Semne cu cea mai buna compatibilitate: Berbec, Gemeni , Balanta, Sagetator.

Leul se potriveste cu semnele de foc, normal – Berbec si Sagetator – dar si cu semnele de aer – Gemeni si Balanta. Leii sunt capabili de multa iubire si accepta cu greu parerile celorlalti.

FECIOARA:

Semne cu cea mai buna compatibilitate: Taur, Rac, Scorpion, Capricorn.

Nativii din aceasta zodie se inteleg de minune cu semnele de pamant ca si ei – Taur si Capricorn – dar se bucura de o relatie buna si cu Racii si Scorpionii. Fecioarele sunt foarte perfectionisti si critici.

BALANTA:

Semne cu cea mai buna compatibilitate: Gemeni, Leu, Sagetator, Varsator.

Balanta este compatibila cu Gemenii si Varsatorii, dar se inteleg de minune si cu Leii si Sagetatorii. Pot fi uneori indecisi si creduli, insa sunt sarmanti si diplomati.

SCORPION:

Semne cu cea mai buna compatibilitate: Rac, Fecioara, Capricorn, Pesti.

Scorpionii se inteleg bine cu Racii si Pestii care sunt semne de apa ca si ei, insa nu se dau in laturi de la relatiile cu Capricornii sau cu Fecioarele. Desi scorpionul este cel mai puternic semn al zodiacului, uneori poate deveni rautacios sau obsesiv.

SAGETATOR:

Semne cu cea mai buna compatibilitate: Berbec, Leu, Balanta, Varsator.

Sagetatorul este atras de Berbec si de Leu, dar se potriveste si cu semnele de aer precum Balanta si cu Varsatorul. Uneori sunt prea optimisti si onesti, insa sunt persoane foarte inteligente.

CAPRICORN:

Semne cu cea mai buna compatibilitate: taur, fecioara, scorpion, pesti.

Capricornii au relatii exceptionale cu taurii si fecioarele, dar se inteleg foarte bine si cu scorpionii si pestii. Sunt foarte disciplinati si atenti si nu se arunca cu capul inainte, insa sunt foarte pesimisti.

VARSATOR:

Semne cu cea mai buna compatibilitate: Berbec, Gemeni, Balanta, Sagetator.

Varsatorul are relatii bune cu Gemenii si cu Balantele, dar si cu semnele de foc precum Berbec si Sagetator. Sunt foarte inteligenti si independenti, dar loiali.

PESTI:

Semne cu cea mai buna compatibilitate: Taur, Rac,Scorpion, Capricorn.

Pestii se inteleg bine cu Racii si Scorpionii, insa si cu Taurii si Capricornii. Nativii din aceasta zodie au o imaginatie foarte bogata si sunt foarte sensibili, insa uneori sunt foarte idealisti.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit