National

Elena Basescu a demisionat din PDL

Publicat: 24 mart. 2014
1

Elena Basescu a demisionat din PDL, anuntul fiind facut in urma cu putin timp. Aceasta ar putea candida ca independenta la alegerile europarlamentare.

Potrivit unor surse politice, o alta varianta o da drept candidata pentru Parlamentul European pe listele Partidului Miscarea Populara. De altfel, aceasta a fost invitata sa candideze la europarlamentare pe listele PMP, potrivit Mediafax.

Citeste si: Traian Basescu, intalnire de taina la un restaurant din Capitala

Conform surselor citate, membrii conducerii PDL, aflati în sedinta la ora transmiterii acestei stiri, au aflat prin SMS de demisia Elenei Basescu din partid.

Potrivit surselor citate, demisia Elenei Basescu a fost depusa la sediul central al PDL de catre un consilier al acesteia.

Citeste si: Daca se alatura PMP, Elena Basescu are rezervat locul doi pe lista partidului la europarlamentare

Inaintea sedintei BPN, presedintele PDL, Vasile Blaga, declara ca nu stie ca Elena Basescu sa fi demisionat din partid.

„Nu stiu sa-si fi dat demisia din partid, dar legea spune ca, daca doreste sa candideze pe alte liste, este suficient, se considera ca si-a dat demisia din celalalt partid”, a spus Blaga.

Comentarii
  • eu nu am nimic cu ea… dar cand stii ca esti retardata si automat ai probleme cu dictia. felul de a purta o conversatie sau de a citi eu zic ca stai tată acasă, crește-ți copilul… un europarlarmentar are pensie dupa un mandat de 3000 EUR pe luna, de ce naiba mai vrea iar o candidatura la Bruxelles nu stiu, doar sa-l sustina pe tat’su… macar sor’sa o duce capu’ face notariat, smechereli si castiga bani usor… daca nu era tat’su era undeva pe la o cantina dand cu matura…

Adauga un comentariu