Magazin

Elena Basescu, in lacrimi la mormantul bunicii

Publicat: 02 oct. 2011
1
Familia prezidentiala a fost ieri, la Constanta, pentru parastasul de un an al Elenei Basescu, mama sefului statului, care a murit anul trecut, dupa o lunga suferinta. Fiica presedintelui, care a fost botezata dupa bunica ei, nu si-a putut stapani lacrimile, scrie Libertatea.
A trecut un an de cand Traian Basescu si-a inmormantat mama. Ieri, presedintele impreuna cu sotia sa, Maria, cu fiica, Elena, cu fratele, Mircea si cu alte cateva rude apropiate au mers in Cimitirul Central din Constanta, unde au facut parastasul de un an. Primul care a ajuns a fost Mircea Basescu, urmat la scurt timp de Maria Basescu si de mezina Elena, cea din urma cumparand flori, impreuna cu varul sau. Si tatal, si fiica au adus crizanteme albe la mormantul batranei, care s-a stins anul trecut, la varsta de 82 de ani. Ca si la inmormantare, cea mai afectata a fost mezina presedintelui, pe care a podidit-o plansul in timpul slujbei religioase.
Dupa ceremonia religioasa, drumurile sefului statului si ale familiei s-au despartit. Traian Basescu a plecat cu treburi, in timp ce sotia si fiica lui s-au dus la localul unde a fost organizata pomana.
Adauga un comentariu