Magazin

Elena Basescu si Syda vor fi cununati de Patriarhul Daniel

Publicat: 01 iun. 2012
1
Nunta mare in toamna in familia prezidentiala! La 32 de ani, Elena, fiica cea mica a lui Traian Basescu, va fi dusa la altar de logodnicul ei, Bogdan Ionescu (32 de ani), cunoscut in cercurile mondene drept Syda. Ceremonia va avea loc la Bucuresti, cel mai tarziu pana in 15 septembrie si va fi oficiata de Patriarhul Daniel
Elena Basescu isi va vedea visul cu ochii in aceasta toamna! Anul trecut, dupa o vacanta in doi petrecuta la Paris, Bogdan Ionescu, iubitul ei, si-a luat inima in dinti si a cerut-o de nevasta, scrie click.ro.
Scena a fost una cat se poate de romantica, caci tanarul, indragostit lulea, i-a pregatit un dormitor plin de trandafiri rosii, sampanie din cea mai scumpa si i-a pus pe deget un inel cu diamante.
Cei doi au stabilit anul acesta, in aprilie, si data nuntii, incercand sa o tina la secret. Initial, au dorit sa faca o cununie civila cu doar 10 invitati, insa, de o saptamana, ei si-au schimbat planurile.
Astfel, Elena si Bogdan au inceput sa-si anunte prietenii sa nu isi faca program in nici o sambata din perioada 15 august – 15 septembrie.
„S-au decis sa se casatoreasca, dar tin totul secret. Nu vor probleme, fiind un an electoral, si spera ca presa sa afle de nunta dupa ce evenimentul va avea loc”, au dezvaluit surse din anturajul celor doi.
Conform acestora, Elena ar fi cerut permisiunea parintilor sai de a face si cununia religioasa in acest an, iar presedintele Basescu s-a oferit sa le dea tot sprijinul.
„In ultimul moment au decis sa faca si cununia religioasa. Evenimentul va fi cu siguranta la Bucuresti. Nu am primit inca invitatiile oficiale, dar mi s-a spus la un moment dat ca fac nunta in Romania, ca sa-i cunune Patriarhul Daniel. Nu de alta, dar aici e fiica presedintelui, iar in Franta e o fata ca oricare alta”, a adaugat sursa respectiva.
Comentarii
  • sigur ca v-a fi sters,de bunii de la bzi care acum vor numai pupincuristi sa scrie pe mes.popa asta nu e popa,este divol,iar cei pe care vrea sa-i cunune sunt satane.uitativa la el si la ei.nu mai vorbesc de tatasu.piei drace.

Adauga un comentariu