Cancan

Elena Boncea, fiica Loredanei Groza, criticată de fani. Ce a făcut tânăra

Publicat: 16 sept. 2021
Elena Boncea fiica Loredanei Groza
Fiica Loredanei Groza a moștenit trăsăturile frumoase ale artistei

Loredana Groza are o fiică, Elena Boncea, care este tare frumoasă și cu care se mândrește ori de câte ori are ocazia în spațiul virtual. Jurata de la X Factor are un singur copil din mariajul cu partenerul ei de viață, Andrei Boncea, cu care s-a căsătorit în anul 1998.

Cunoscuta artistă are o relație discretă, pe care o ține departe de ochii curioșilor, dar nu același lucru se poate spune legat de fiica sa. Loredana Groza postează din când în când imagini și clipuri cu Elena Boncea, o tânără superbă în vârstă de 23 de ani.

Elena Boncea, criticată de fani

Vedeta de la Antena 1 le-a arătat în urmă cu puțină vreme celor din online cum arată fiica sa, machiată de un profesionist. Așa cum era de așteptat, filmarea de pe contul de socializare a adunat foarte multe aprecieri și mesaje, dar nu toate reacțiile au fost pozitive. Unii internauți sunt de părere că Elena Boncea are operații estetice la nivelul buzelor. Iar aceasta se poate vedea foarte ușor deoarece buzele ei sunt destul de voluminoase.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

„Cât acid în buze ai? Hai să fim serioși, ce frumusețe? Dacă îi dau cu un șervețel umed pe față îi iau toată frumusețea”, este unul dintre mesajele critice.

Loredana Groza nu a trecut cu vederea această remarcă negativă și a venit imediat cu replica. Blondina și-a apărat fiica fără să stea pe gânduri.

„Acid ai tu pe limbă, nea’ Ioniță”, a fost replica lăsată de cântăreață pe rețeaua de socializare.

Cu ce se ocupă fiica Loredanei Groza

Elena Boncea a moștenit foarte mult din frumusețea mamei sale, dar nu și calitățile vocale cu care Loredana Groza ne încântă de ani buni. Chiar dacă tânăra are o meserie diferită de cea a mamei sale, ea activează totuși în branșă. După ce a studiat la un liceu de prestigiu din Capitală și la Universitatea Oxford din Marea Britanie, fiica blondinei a ajuns producător audio și chiar compune melodii pentru mai multe case de producție.

Comentarii
Adauga un comentariu