Cancan

Elena Chiriac a spus adevărul despre Augustin Viziru. A recunoscut după finală

Publicat: 16 dec. 2020
Elena Chiriac fosta concurenta de la emisiunea Ferma
Elena Chiriac a spus adevărul despre Augustin Viziru după ce a fost difuzată finala show-ului “Ferma. Orășeni vs Săteni”.

Elena Chiriac a spus adevărul despre Augustin Viziru după ce a fost difuzată finala show-ului “Ferma. Orășeni vs Săteni”. Tânăra a vorbit despre întreaga competiție și despre legăturile pe care le-a legat acolo. Concursul a fost castigat de către Augustin Viziru care a luptat până la sfârșit alături de Elena și Andrei Stoica.

Sportiva a oferit primele declarații după terminarea show-ului.

Elena Chiriac a spus adevărul despre Augustin Viziru

Tânăra care a impresionat în cadrul show-ului de televiziune, difuzat de către PRO TV, a dat primele declarații. Aceasta a vorbit despre competiție și despre relația pe care o are cu actorul Augustin Viziru. Sportiva a recunoscut că a fost deranjată cel mai tare de faptul că oamenii au fost destul de răutăcioși de-a lungul emisiunii. Cu toate acestea, sportiva adaugă faptul că a reușit să învețe ceva bun din toată această experiență, deși nu a avut parte doar de momente frumoase.

„Nu mi-a plăcut răutatea care a ieșit din oameni. Dar și din lucrurile care nu mi-au plăcut am învățat ceva. Fiind împăcată nu pot spune decât că tot ce s-a întâmplat acolo a fost o lecție de viață, pentru că fiecare faptă rea din partea celorlați către mine a contribuit la schimbarea mea în bine.

Am slăbit aproximativ 5 kg, organismul meu a fost dat peste cap multe zile după întoarcerea acasă. A durat mult să trec peste șocul pe care corpul meu l-a trăit în Fermă. Oamenii pe care nu îi vreau în viața mea după «Fermă» sunt cei care mi-au făcut rău cu bună știință, ba chiar în momentele mele critice ei erau satisfăcuți. Cei cu care voi păstra o legătură sunt cei care m-au acceptat așa cum sunt și m-au susținut încă de la început până la final.”, a detaliat sportiva.

Elena Chiriac susține faptul că a avut doar de câștigat

Chiar dacă nu a reușit să câștige competiția, Elena spune că a avut doar de câștigat. Cât despre relația ei cu Augustin Viziru, aceasta a declarat că a fost una extrem de bună și s-au ajutat destul de mult de-a lungul competiției.

„După cum am mai spus, eu și Augustin am avut o înțelegere favorabilă amândurora. Am făcut în așa fel încât să câștigăm amândoi o parte din premiul cel mare. Da, nu sunt Fermierul Anului 2020, dar din această experiență am câștigat mult mai mult decât atât”, a mai adăugat sportiva, conform click.ro.

Cine a făcut parte din acest sezon de la Ferma

Din emisiunea Ferma Orășeni vs. Săteni din acest an au făcut parte:

Orășeni:

Anda Adam – cântăreață;

Paul Diaconescu – comediant de stand-up;

Cezar Ouatu – artist, acesta a prezentat România la Eurovision;

George Piștereanu – actor, Tibi din serialul Vlad;

Bogdan Stoica – luptător;

Elena Chiriac – sportivă și fost model;

Alina Pușcău – model;

Giulia Nahmany – fostă prezentatoare, actriță și instructor de yoga.

Săteni:

Viviana Sposub – asistentă tv la ”Vorbește Lumea”;

Andrei Stoica – luptător de K1;

Anisia Gafton – face stand-up și fostă concurentă la Românii au talent;

Gabriel Toader – lucrează în restaurante;

Anna Lesko – artistă;

Octavian Ciovică – consilier local PNL în Brașov;

George Burcea – actor, fostul soț al Andreei Bălan;

Ana Maria Ababei – interpretă de muzică populară.

Ediția din acest an a venit cu schimbări pe plan personal pentru unii din concurenți. Viviana Sposub și George Burcea au ieșit din emisiune ca și cuplu. Actorul a părăsit competiția în urma unei accidentări.

Adauga un comentariu