Actualitate

Elena Chiriac, în locul lui Cabral la „Ce spun românii”?! Ar fi surpriza anului la Pro TV

Publicat: 16 iun. 2022
Elena Chiriac Cabral Ce spun românii
În urma participării la Survivor România, Elena Chiriac a câștigat o popularitate imensă

Recent a apărut un zvon potrivit căruia Elena Chiriac ar putea veni în locul lui Cabral la îndrăgita emisiune „Ce spun românii”, de la Pro TV. Reamintim că tânăra luptătoare a fost finalistă în două emisiuni de succes, Ferma și Survivor România. Iar prezența ei la cârma game show-ului de la Pro TV a fost avansată după apariția unei poze cu ea în platoul emisiunii.

Cabral este una dintre cele mai longevive prezenţe masculine de pe micile ecrane. Acesta și-a făcut debutul în televiziune în urmă cu 23 de ani și de 7 ani prezintă emisiunea „Ce spun românii”. Recent, însă, au apărut zvonuri potrivit cărora cel mai iubit game show ar putea avea un alt prezentator. Elena Chiriac l-ar putea înlocui pe Cabral…

Elena Chiriac, în locul lui Cabral la „Ce spun românii”?!

Elena Chiriac a devenit cunoscută după ce a participat la emisiunea Ferma și a reușit să obțină un loc în finală. De asemenea, tânăra a participat şi la Survivor România 2022, iar scenariul a fost unul asemănator. A fost la un pas distanţă de marele premiu, însă nici de această dată nu a plecat câştigătoare. Ambele emisiuni au fost difuzate pe Pro TV.

De când a revenit din Republica Dominicană, tânăra a fost invitată la diferite show-uri pentru a povesti despre experienţa prin care a trecut. Ca de fiecare dată, fanii vigilenţi care au stat în permanenţă cu ochii pe sportivă, au început să speculeze diferite lucruri despre viitorul acesteia. Recent, internauţii s-au întrebat dacă este posibil ca Elena Chiriac să îi ia locul lui Cabral la „Ce Spun Românii”. Totul a plecat de la o fotografie pe care fosta concurentă de la Survivor şi-a făcut-o în platoul emisiunii.

Care sunt plusurile finalistei Survivor România 2022

Elena Chiriac se bucură de o notorietate imensă, după celebra emisiune de supraviețuire. Iubită sau contestată, românii o cunosc, e deja o celebritate în plină ascensiune. De asemenea, sportiva este foarte sexy, are grijă de felul în care arată şi chiar dacă a luat câteva kilograme în Dominicană, bruneta dă bine pe sticlă.

Să nu uităm de legatura îndelung mediatizată a tatălui său cu oamenii din Pro TV. Încă de când a participat la Ferma se specula faptul că Elena Chiriac a ajuns până în finală datorită influenţei pe care părintele său o are în trustul din Pache Protopopescu.

În altă ordine de idei, Elena Chiriac a mărturisit și pe ce ar dori să își cheltuie banii câștigați în cele 5 luni petrecute în jungla din Dominicană. Multipla campioană națională la Taekwondo vrea să mobileze apartamentul în care locuiește, să își cumpere o mașină și, de asemenea, să investească în tot ce înseamnă educația ei.
Adauga un comentariu