Cancan ultimă oră

Elena Gheorghe, mămică pentru a treia oară? Artista a stârnit controverse, după ce s-a afișat cu o burtică suspectă

Publicat: 10 oct. 2020

Elena Gheorghe este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi. Cântăreața se numără printre vedetele care au stat departe de scandaluri și alte neplăceri, este o familistă convinsă și se împarte cu brio între carieră și familie. Recent, aceasta și-a pus pe jar fanii cu faptul că ar putea fi din nou însărcinată.

Elena Gheorghe a stârnit numeroase controverse, după ce a dat de înțeles că este însărcinată pentru a treia oară. Mai exact, pe rețelele de socializare, artista a postat o fotografie care ar putea fi extrem de ușor interpretabilă.

Cântăreața a îmbrăcat o rochie aurie, extrem de mulată, care îi scotea în evidență burtica. Imediat, fanii acesteia au început să se întrebe dacă nu cumva este însărcinată din nou și așteaptă al treilea copil. Printre comentariile care au apărut la postarea Elenei Gheorghe, în care fanii o felicită pentru cariera de succes pe care o are, dar și pentru faptul că este o mămică de nota 10, câțiva internauți au observat burtica suspectă a artistei și s-au gândit imediat că aceasta urmează să devină mamă pentru a treia oară.

Ce o enervează cel mai mult pe Elena Gheorghe, la soțul său

Elena Gheorghe și soțul său, Cornel Ene, formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Cu toate că se înțeleg de minune, artista este scoasă din sărite de un singur aspect, în ceea ce-l privește pe Cornel.

Cântăreața a dezvăluit ce anume nu-i convine la soțul său, chiar de ziua ei de naștere.

Elena Gheorghe a făcut anunțul pentru cei care o urmăresc, pe Facebook, dezvăluind că ziua de 30 iulie înseamnă foarte mult pentru ea. Concret, atunci s-a născut, și-a cunoascut soțul și apoi s-a logodit! ”30 iulie are 3 semnificații pentru mine: m-am născut, mi-am găsit sufletul pereche și m-am logodit. Așa că astăzi e sărbătoare mare pentru noi: 35 de ani de viata, 15 ani de relație și 9 ani de la logodnă”, a scris Elena Gheorghe pe Facebook, în dreptul unei fotografii alături de Cornel Ene, jumătatea ei.

Nu s-a oprit aici, pentru că are un motiv pentru care este ”furioasă” pe Cornel.”Soțul meu ar putea fi perfect… singurul lucru care mă calcă pe nervi la el este că se bronzează foarte repede, iar mie îmi trebuie două veri ca să-l ajung”, a mai scris, amuzată, cântăreața, la momentul respectiv.

Adauga un comentariu