Mozaic muzical

Elena Ionescu a vorbit despre o noua relatie! Artista abia a divortat de tatal copilului ei

Publicat: 04 oct. 2019

Elena Ionescu a vorbit despre o noua relatie in viata ei! Artista a trecut peste divortul de fostul sot.

Elena Ionescu a vorbit si despre o noua relatie, insa artista considera ca acum este momentul sa se axeze pe cariera. Cantareata a reusit sa treaca peste divortul de fostul sot. Cei doi s-au despartit de comun acord, mai ales ca s-au grabit cu nunta si nu si-au acordat timp sa se cunoasca mai bine.

"Sunt persoane care au nevoie de niste psihologi sau de persoane care sa le intareasca, insa eu m-am intarit singura. Dincolo de toate, cand ai o minune ca si ce am primit eu de la Dumnezeu nu ai cum sa nu multumesti. Mi-a dat ceea ce am avut nevoie, ma simt un om foarte implinit, nu-mi lipseste nimic. Lucrurile se pot intampla la orice nivel. N-am de ce sa am regrete, nu regret nimic, eu am trait tot ce a fost frumos, imi asum toata relatia asta frumoasa. Sunt convinsa ca amandoi am gresit, sunt convinsa ca am facut cea mai buna alegere pentru noi. Sa fii mama este o responsabilitate enorma, este cea mai mare realizare a mea", a povestit Elena Ionescu intr-o emisiune tv.

"Momentan am multe lucruri de facut, ma axez pe cariera, pe viitor, Doamne ajuta, eu sunt un om deschis", a mai spus Elena Ionescu.

Elena Ionescu a recunosc ca sotul ei a gresit

„Uneori e si graba asta. Traiesti si vrei si tu, mai ales ca am avut si notiunea asta de familie. Asa a fost sa fie. Probabil ca s-a stins la momentul potrivit. Dragoste cu sila nu se face. Cand doi oameni nu se mai respecta, deja mult din relatie s-a pierdut. Eu respect, daca pot sa imi asum o calitate este respectul fata de persoana de langa mine si fata de mine. Toti gresim, dupa greseala se intampla niste lucruri sau nu. Cineva isi asuma sau nu, poate sa sustina o situatie sau nu. Categoric (n.r. a fost ceva de neiertat) altfel, inca eram impreuna. Eu iubesc cu totul in general si sunt cu totul in orice. Cand constientizezi niste lucruri, nu poti sa spui decat ca a fost cel mai bine pentru amandoi asa. Prefer sa pastrez ce a fost frumos, sa nu arunc cu namol in ce a fost, pentru ca avem un copil”, a marturisit Elena Ionescu.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit