Cancan

Elena Merișoreanu a trecut prin clipe cumplite! Soțul artistei, internat în stare gravă la spital cu COVID-19

Publicat: 28 mart. 2021
Elena Merisoreanu in costum popular zambeste larg
Viorel Croitoru, sotul artistei, a fost internat în stare gravă la spital.

Elena Merișoreanu nu mai are liniște de câteva zile, de când soțul ei, Viorel Croitoru, a fost internat în stare gravă la spital.

Elena Merișoreanu trece prin momente cumplite. În urmă cu o săptămână, soțul artistei, Viorel Croitoru, în vârstă de 74 de ani, a fost internat în stare gravă la spitalul Victor Babeș.

Bărbatul a fost diagnosticat cu COVID-19. Soțul Elenei Merișoreanu a crezut inițial că se confruntă cu o răceală banală, însă după câteva zile, starea sa de sănătate s-a înrăutățit și nu a mai putut să respire. Solista de muzică populară a fost nevoită să sune la Salvare.

„Eu am fost plecată la Snagov, la casa fiicei mele. El a rămas la noi acasă, avem trei case în aceeași curte. A zis prima dată că e racit, dar după cinci zile n-a mai putut să respire. A sunat-o pe fiică-mea disperat și i-a zis: A sunat fata la Salvare și i-au zis să aștepte două ore că nu au salvări, după aceea i-au închis telefonul în nas.

A trebuit să sun eu la Salvare, să spun cine sunt și în 7 minute era salvarea la noi acasă. Adevărul e că te mănâncă viermii dacă nu ai pile în țara asta. Nu găsești nici un loc la spital.

La Victor Babeș nu erau locuri, am apelat la doctorița Monica Pop și apoi l-am sunat pe domnul Ceaușu, ca să găsim un loc. Dacă nu ai cunoștințe și nu te știe lumea mori”, a mărturisit artista, conform Click.

Viorel Croitoru, soțul artistei, suferă de diabet

Viorel Croitoru a ajuns în stare gravă la spital, acesta suferind și de diabet. Din fericire, soțul Elenei Merișoreanu se află într-o stare mai bună la momentul actual.

„ Când a ajuns la spital și a văzut cum stau oamenii pe holuri, pe paturi, a zis că eu de aici nu mai ies! Nu l-au intubat, i-au pus mască și este pe perfuzii. E de șapte zile internat”.

Adauga un comentariu