Cancan

Elena Merișoreanu, internată la spital după ce s-a infectat cu COVID-19: „Îmi fac perfuzii”

Publicat: 20 sept. 2021
Elena Merișoreanu
Elena Mrișoreanu a împlinit de curând 72 de ani

Interpreta de muzică populară Elena Merișoreanu a fost internată la spital. Aceasta este infectată cu temutul virus COVID-19. Artista de muzică populară a făcut o formă medie a bolii și are nevoie de perfuzii în momentul de față. Elena Merișoreanu și-a descoperit în primăvara acestui an și alte probleme de sănătate, în urma unei endoscopii.

Cunoscuta cântăreață de muzică populară, Elena Merișoreanu, în vârstă de 74 de ani, are din nou probleme medicale. Interpreta de muzică populară a fost internată în stare gravă la spital după ce s-a infectat cu COVID-19. Aceasta a dezvăluit că a făcut o formă medie a bolii, iar acum are nevoie de perfuzii.

Elena Merișoreanu, infectată cu COVID-19

În ultima săptămână, artista a acuzat o stare de răceală, astfel că, sesizând simptomele, a chemat ambulanța. Elena Merișoreanu a dezvăluit că este imunizată cu schema completă de la Pfizer.

„Sunt la salon, acum am aflat că și Viorica și Ioniță de la Clejani sunt aici. E o boală parșivă și asta. Deși am făcut Pfizer, amândouă dozele… Am făcut o formă nici foarte agresivă, nici ușoară. Sunt aici, îmi fac perfuzii. E bine sa fiu sub observație. Nu poți să te joci cu așa ceva. E foarte aglomerat, personalul este foarte responsabil. Aseară am ajuns, de vreo 4-5 zile sunt răcită, nu mai aveam miros, gust. Am chemat salvarea, că nu e glumit. E de unde am luat? De la filmări sau de la evenimente, că știți cum e… Toți să te pupe, să facă poze…”, a spus Elena Merișoreanu, pentru FANATIK.

Ce probleme de sănătate are Elena Merișoreanu

În urmă cu 3 ani, artista s-a confruntat cu alte probleme majore de sănătate. Aceasta a fost operată de urgență, după ce corzile sale vocale au fost afectate grav. La acea dată, intervenția medicală a necesitat o perioadă de recuperare, astfel că artista a fost nevoită să-și anuleze toate concertele și invitațiile programate.

Iar anul 2021 a fost unul complicat din punct de vedere medical pentru Elena Merișoreanu. În luna mai, artista s-a simțit rău, motiv pentru care doctorii i-au recomandat să facă o ecografie abdominală. Rezultatul nu a fost unul deloc bun. Cântăreața de muzică populară a aflat astfel că trebuie să se opereze pentru pietre la fiere.

„M-am dus la doctor la endoscopie, că am zis că mă doare stomacul. Am făcut ecografia și mi-a zis «draga mea, dacă din clipa asta nu te duci să te operezi, plesnește, că e plină cu pietre». A zis: «Doamnă, dimineață la 6:30 vă iau la operație. S-ar putea chiar la noapte să vă iau». M-a operat la prima oră și când mi-a arătat, mi-a zis: «Aveți pietre pentru o fundație aici». Dacă nu mă operam, o mierleam repede, că era full. Mai era un pic și pocnea”, a dezvăluit Elena Merișoreanu, la acea vreme.

Adauga un comentariu