Mozaic muzical

Elena Merișoreanu se operează. Ce probleme de sănătate are artista

Publicat: 21 mai 2021
Elena Merisoreanu se opereaza
Cântăreaţa a fost operată recent de pietre la fiere

Cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu se operează săptămâna viitoare. Artista se confruntă cu mai multe probleme de sănătate și trebuie să ajungă pe mâna medicului. Este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din țara noastră și de-a lungul timpului a bucurat mii de oameni cu melodiile sale.

Din nefericire, în urmă cu scurt timp, artista a făcut o dezvăluire neașteptată, care a șocat pe toată lumea.

Elena Merișoreanu se operează de urgență

Elena Merișoreanu a anunțat că o să se opereze de urgență săptămâna viitoare, după ce a aflat, în urma unor analize, că are pietre la fiere.

„Lună după lună nu te duci să-ți faci toate analizele și m-am dus ieri și le-am făcut cam pe toate. Îi povesteam domnului profesor că la anumite mâncăruri mă balonez și nu știu ce am. Am făcut ecograful și am aflat că am pietre la fiere.

Am fost azi dimineață la chirurg, am vorbit cu dânsul și mă operează săptămâna viitoare”,  a declarat Elena Merișoreanu, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Artista își păstrează optimismul și susține că nu îi este frică nici de operație și nici de seringi. Intervenția pare a fi una destul de ușoară, deci Elena Merișoreanu nu trebuie să își facă prea multe griji.

„Dacă a zis că e cam urgent, înseamnă că sunt multe pietre.(…) Operația nu e grea, e foarte ușoară. Eu sunt o persoană puternică. Nu mi-e frică de seringi, de operație. (…)Mă balonam, mai ales de la fructe. Dar nu am avut probleme să-mi fie rău, să stau în casă(…)

Astea sunt lucruri care la vârsta mea, după atâția ani de muncă, probabil că așa ar trebui să fie”,  a mai spus interpreta.

Cum se înțeleg Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan după scandalul izbucnit în presă

Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan au fost prietene la cataramă, însă la începutul lunii martie au venit în platoul „Acces Direct” și și-au aruncat vorbe grele și au ajuns să se amenințe cu instanță, însă se pare că lucrurile s-au linișit. Maria Dragomiroiu a avut si ea probleme cu Elena Merișoreanu.

Cele două artiste au decis să se împace și să îngroape securea războiului de sărbători. Acestea și-au făcut apariția pe micile ecrane ale telespectatorilor mult mai liniștite, semn că au dat uitării tot ce s-a întâmplat între ele.

Deși au ales să stea la mese separate în cadrul unei edițîi speciale a emisiunii „Acces Direct”, Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan nu a mai continuat scandalul care a luat amploare din cauza unor neînțelegeri. Mai mult decât atât, cele două artiste ale folclorului au dansat și au ciocnit ouă în platou.

Elena Merișoreanu se operează săptămână viitoare după ce medicii i-au găsit pietre la fiere.

Adauga un comentariu