Prima pagină » Cancan ultimă oră » Elena Merișoreanu, vindecată de COVID-19, mărturie după 9 zile în spital: ,,Medicii aveau răni la nas, de la măști”

Elena Merișoreanu, vindecată de COVID-19, mărturie după 9 zile în spital: ,,Medicii aveau răni la nas, de la măști”

10 oct. 2021, 19:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Elena Merișoreanu, recent vindecată de COVID-19, a vorbit la Antena 3 despre momentele petrecute în spital.

Artista a avut cuvinte de apreciere la adresa medicilor și și-a exprimat indignarea față de indiferența populației față de eforturile cadrelor medicale:

„Eu m-am tratat inițial acasă șase zile, credeam că sunt răcită. Am sunat medicul de familie și l-am întrebat, nu mă gândeam că am Covid. Nu mai băusem cafeaua de două zile pentru că nu mai aveam gust și miros. Am chemat salvarea și m-au dus la Matei Balș. Am stat internată nouă zile. M-au pus pe perfuzii, pe tratament adecvat. Nu am cuvinte să le mulțumesc tuturor, de la infirmiere, până la asistente și medici pentru modul în care m-au îngrijit. Și nu s-au purtat așa doar cu mine, ci cu toată lumea. 

Aveau răni pe la nas săracii, de la măști. Doctorița care m-a internat, vreau să vă spun că în duminica în care m-am externat avea doar o mască simplă și eu n-am mai recunoscut-o. Când și-a dat la un moment dat afară masca jos am văzut ce răni avea la nas. Oamenii ăștia chiar nu văd că medicii chiar fac un efort supraomenesc? Erau ca furnicile, îmbrăcați din cap până-n picioare, foarte mult au muncit,” a spus Elena Merișoreanu.

,,Sunt revoltată că au dat drumul la Sfânta Parascheva”

Artista Elena Merișoreanu este de părere că pelerinajul de Sfânta Parascheva nu ar fi trebuit să se organizeze în contextul valului patru al epidemiei de COVID-19 și îndeamnă la vaccinare:

„Dragii mei, vaccinați-vă! Eu nu am făcut o formă gravă pentru că m-am vaccinat. Rapelul l-am făcut prin iunie. Eu am luat COVID de la un eveniment unde m-am dus, am cântat 50 de minute și două ore am făcut poze. Noi nu putem sa-i refuzăm la fotografii.

Acum am anulat toate evenimentele, nu mă mai duc. E și ziua de naștere a finului meu, dar nu mă mai duc, nu mai vreau să iau contact cu nimeni. Mă feresc acum, nu știi de unde iei virusul. Dacă nu aș fi făcut vaccinul nu cred că mă mai întorceam acasă. Am fost ținută pe perfuzii și medicamente. Nu știu ce mi-au dat, dar m-au făcut bine. În nouă zile am ieșit pe picioare.

Le mulțumesc tuturor celor care m-au sunat: atâția oameni, fani cu care nu vorbisem niciodată.

Eu sunt revoltată și că au dat drumul la Sfânta Parascheva, să mă ierte Dumnezeu. Ar trebui băgați mai puțini, sunt grămadă unii peste alții,” a povestit artista. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *