Cancan ultimă oră

Elena Merișoreanu, vindecată de COVID-19, mărturie după 9 zile în spital: ,,Medicii aveau răni la nas, de la măști”

Publicat: 10 oct. 2021
Elena Merișoreanu vârstă
Artista Elena Merișoreanu este de părere că pelerinajul de Sfânta Parascheva nu ar fi trebuit să se organizeze în contextul valului patru al epidemiei de COVID-19

Elena Merișoreanu, recent vindecată de COVID-19, a vorbit la Antena 3 despre momentele petrecute în spital.

Artista a avut cuvinte de apreciere la adresa medicilor și și-a exprimat indignarea față de indiferența populației față de eforturile cadrelor medicale:

„Eu m-am tratat inițial acasă șase zile, credeam că sunt răcită. Am sunat medicul de familie și l-am întrebat, nu mă gândeam că am Covid. Nu mai băusem cafeaua de două zile pentru că nu mai aveam gust și miros. Am chemat salvarea și m-au dus la Matei Balș. Am stat internată nouă zile. M-au pus pe perfuzii, pe tratament adecvat. Nu am cuvinte să le mulțumesc tuturor, de la infirmiere, până la asistente și medici pentru modul în care m-au îngrijit. Și nu s-au purtat așa doar cu mine, ci cu toată lumea. 

Aveau răni pe la nas săracii, de la măști. Doctorița care m-a internat, vreau să vă spun că în duminica în care m-am externat avea doar o mască simplă și eu n-am mai recunoscut-o. Când și-a dat la un moment dat afară masca jos am văzut ce răni avea la nas. Oamenii ăștia chiar nu văd că medicii chiar fac un efort supraomenesc? Erau ca furnicile, îmbrăcați din cap până-n picioare, foarte mult au muncit,” a spus Elena Merișoreanu.

,,Sunt revoltată că au dat drumul la Sfânta Parascheva”

Artista Elena Merișoreanu este de părere că pelerinajul de Sfânta Parascheva nu ar fi trebuit să se organizeze în contextul valului patru al epidemiei de COVID-19 și îndeamnă la vaccinare:

„Dragii mei, vaccinați-vă! Eu nu am făcut o formă gravă pentru că m-am vaccinat. Rapelul l-am făcut prin iunie. Eu am luat COVID de la un eveniment unde m-am dus, am cântat 50 de minute și două ore am făcut poze. Noi nu putem sa-i refuzăm la fotografii.

Acum am anulat toate evenimentele, nu mă mai duc. E și ziua de naștere a finului meu, dar nu mă mai duc, nu mai vreau să iau contact cu nimeni. Mă feresc acum, nu știi de unde iei virusul. Dacă nu aș fi făcut vaccinul nu cred că mă mai întorceam acasă. Am fost ținută pe perfuzii și medicamente. Nu știu ce mi-au dat, dar m-au făcut bine. În nouă zile am ieșit pe picioare.

Le mulțumesc tuturor celor care m-au sunat: atâția oameni, fani cu care nu vorbisem niciodată.

Eu sunt revoltată și că au dat drumul la Sfânta Parascheva, să mă ierte Dumnezeu. Ar trebui băgați mai puțini, sunt grămadă unii peste alții,” a povestit artista. 

Comentarii
  • Asta a fost tratata frumos pentru ca este vedeta.Un amarestean fara relatii si pile era legat de pat fara prea multe vorbe sau inchis cu cheia in salon sa nu fuga.Nenorocitii naibi.O stiu din propria experenta cand ne-au inchis la gramada pentru cateva zile pana au venit rezultatele .Numai un noroc chior si doua randuri de masti a facut sa nu iau covidul din salonul ala plin indivizi care isi scuipau plamanii si horcaiau zi si noapte.Nu ma pot abtine sa nu compar salonul ala cu o camera de exterminare nazista,numai ca in loc de ,,gaze,,au folosit oameni bolnavi de covid pentru ai imbolnavi si pe cei sanatosi inchisi cu japca impreuna cu ei.Duceti-va naibii.

  • Doamna mersoreanu .nu doctorii aveau semne pe fata .bietii asistenti medicali .doctorii vin doar la vizita .restul zilei asistentii si infirmierii se lupta cu greul .iar Medicii culeg laurii.medicii au si ei rolul lor recunosc .dar toata lumea lauda doctorii pentru marele efort
    Marele efort e pe umerii amaritilor de asistenti si infirmieri cine a trecut pe acolo poate comfirma
    .

Adauga un comentariu