Cancan

Elena Ploieșteanu, dezvăluiri cutremurătoare: ”Perna unde dormea el, i-o așez eu și…”

Publicat: 17 dec. 2021
Elena Ploiesteanu plange
Elena Ploiesteanu trece prin momente cumplite

Elena Ploieșteanu, soția lui Nelu Ploieșteanu, a făcut o serie de dezvăluiri cutremurătoare. Deși au trecut mai multe luni de când artistul s-a stins din viață, femeia nu poate trece peste clipele grele.

Totul este cu atât mai dureros cu cât Nelu Ploieșteanu ar fi împlinit astăzi 71 de ani.

Elena Ploieșteanu, dezvăluiri cutremurătoare

Soția artistului a făcut acum o serie de dezvăluiri dureroase despre fostul ei soț. Femeia susține că trece prin momente greu de explicat.

”Perna unde dormea el, i-o așez eu și dimineața găsesc cum ar pune cineva capul pe pernă să doarmă. E o durere imensă… Mi-a zdrobit inima, sufletul mi l-a făcut cioburi”, a mărturisit Elena Ploieșteanu la Antena Stars.

Elena Ploieșteanu nu își mai găsește liniștea de când acesta a trecut la cele sfinte. Femeia se ocupă de toate obiceiurile religioase, iar lacrimile amare nu se mai opresc. Durerea acesteia este cu atât mai mare și din cauza faptului că băiatul lor, Mihăiță, a murit și el.

Soția lui Nelu Ploieșteanu spune că tânărul putea să mai trăiască însă nu a avut parte de tratament corespunzător.

„Am fost la Biserică, am făcut colivă. Acum un an i-au făcut nepoții tort. Acum m-am dus cu colivă. Am chemat preotul, am făcut slujba acolo la mormânt, am împărțit și acum sunt acasă. Este foarte greu! Nu mi-au rămas decât copiii și Bunul Dumnezeu. Atât!

Mi l-a luat Dumnezeu și pe Mihăiță și pe el. Mai avea de trăit, dar nu a fost tratat corespunzător. Era un om foarte vesel, foarte iubitor de familie, de copii, de nepoți. Nepoții erau totul pentru el! Trebuia să mai trăiască să fie alături de nepoțeii lui”, a adăugat aceasta.

Ce avere avea Nelu Ploieșteanu

În urmă cu mai mulţi ani artistul Nelu Ploieșteanu a explicat într-un interviu acordat unei televiziuni că şi-a făcut testamentul şi că și-a împărţit toată averea membrilor familiei lui. Acesta și-a împărţit în mod egal tot ce deţine către copiii săi din prisma faptului că el însuşi nu a avut nimic de la părinţii lui şi că nu a avut cu cine să se certe pe avere:

„Ştiţi de ce? Pentru că eu nu am avut nimic de la părinţii mei, n-am avut cu cine să mă cert pe avere”.

Nelu Ploieșteanu spunea că toţi banii din lume sunt inutili dacă nu ai sănătate, având ocazia să cânte la milionari din România şi să stea la aceeaşi masă cu Dinică, Iordache dar şi să fie cinstit de Iliescu sau Ceauşescu.
Adauga un comentariu