National

Elena Udrea a facut sarmale in direct la TV – VIDEO

Publicat: 17 oct. 2012
1

Elena Udrea revine in spatiul public, dupa o perioada de pauza. Si nu face acest lucru oricum, ci la o emisiune TV, unde a aratat cat de bine se pricepe sa faca sarmale si a vorbit despre curele de slabire pe care le tine. Mai mult, Udrea a lasat sa se inteleaga ca isi doreste foarte mult un copil.

Desi a recunoscut ca nu a mai intrat in bucatarie de la Paste, Elena Udrea spune ca adora mancarea gatita. Preferatele ei sunt tocanitele, sarmalele, chiftelele si ciorbele. Ea chiar a aratat cat de priceputa este la pregatirea sarmalelor. Asta dupa ce in urma cu cativa ani a aratat, tot in direct la TV, ca stie sa si tricoteze.

Pentru ca este o gurmanda, Udrea spune ca nici nu poate sa tina o dieta asa cum si-ar dori. „Incep dieta dimineata si o termin seara”, a marturisit Elena Udrea.

Desi e ocupata cu cariera in politica, Elena Udrea nu neglijeaza nici subiectul „copil”, insa nu a hotarat cand va veni momentul sa devina mama. Cel mai fericit ar fi sotul ei care e innebunit dupa copii si ar fi dispus chiar si sa schimbe scutecele micutului lor.
Comentarii
Adauga un comentariu