Stiri si curiozitati

Elena Udrea a fost luata la misto pentru ca a vandut o masina de lux pe un pret de nimic: “Daca esti in cautare de oferte bune, stii cu cine sa vorbesti”

Publicat: 21 nov. 2018
3

Acum cativa ani, Elena Udrea a fost luata la misto pentru ca a vandut o masina de lux.

La un moment dat, Elena Udrea a fost luata la misto pentru ca a vandut o masina de lux. In 2014, Udrea, care in acest moment se afla la inchisoare in Costa Rica, si-a completat declaratia de avere, atunci cand a candidat la alegerile prezidentiale, din document reiesind si ce masini avea fostul ministru al Turismului. “In declaratia de avere, doamna Udrea a completat, in rubrica „Bunuri mobile”, cu doua autovehicule, un Fiat 500 (2012) si un Mercedes (2005)”, au scris cei de la promotor.ro.

Elena Udrea a fost luata la misto pentru ca a vandut o masina de lux: "Cea mai buna oferta o sa fie de minimum opt ori mai mare ca aceasta suma”

„Da, recunoastem, am fost curiosi de care model Mercedes produs in 2005 s-a indragostit Elena Udrea… asta pana cand am trecut la urmatoarea rubrica, unde era trecuta o crima pentru care nu exista consecinte penale. Se pare ca in anul 2014 Elena Udrea a „instrainat” un Porsche Cayenne Turbo in schimbul a 5.000 de euro. Nu are rost sa spunem ca, la o cautare pe Google de „Porsche Cayenne Turbo second hand”, cea mai buna oferta o sa fie de minimum opt ori mai mare ca aceasta suma”, au mai notat cei de la site-ul specializat in masini.

Elena Udrea a fost luata la misto pentru ca a vandut o masina de lux: “Nu gasim motiv mai pertinent pentru acest gest"

E clar ca Elena Udrea a fost luata la misto pentru ca a vandut o masina de lux. “Nu gasim motiv mai pertinent pentru acest gest, decat acela ca doamna Udrea uraste masina. OK, stim ca SUV-ul Porsche, in prima sa generatie, nu era chiar o frumusete… dar avea 500 de cai-putere! In fine, daca esti in cautare de oferte bune, stii cu cine sa vorbesti. Ai fi dispus sa faci sacrificii financiare pentru, sa zicem, un S500 4MATIC la un pret de 6.000 de euro? Sau un Fiat 500 pentru 300 de euro?”, au incheiat cei de la Pro Motor.

Adauga un comentariu