Actualitate

Elena Udrea, aparitie naucitoare dupa ce a revenit din Costa Rica

Publicat: 19 sept. 2019

Dupa ce s-a intors din Costa Rica, fostul ministru al Turismului uimeste cu aparitiile sale. Elena Udrea a ravasit Bucurestiul cu o tinuta de aproximativ 10.000 de euro.

Zilele trecute, Cancan.ro a intalnit-o pe Elena Udrea in zona Primaverii din Bucuresti, acolo unde fosta sefa a Cancelariei Prezidentiale a lui Traian Basescu ar avea biroul impreuna cu logodnicul ei, Adrian Alexandrov.

Elena Udrea a avut o aparitie de-a dreptul naucitoare. Asa cum ne-a obisnuit, fostul ministru al Turismul tine stacheta extrem de ridicata. Renumita pentru tinutele elegante si foarte scumpe, fosta politiciana a reusit si de aceasta data sa uimeasca pe toata lumea.

Elena Udrea a iesit din casa intr-o tinuta de aproximativ 10.000 de euro. Mai exact, a optat pentru o rochie neagra Gucci care costa aproximativ 1.000 de euro, o pereche de pantofi rosii din piele de caprioara, de aproximativ 2.000 de euro, o pereche de ochelari de soare de 400 de euro si, asa cum ii sta bine unei doamne de calibru, o geanta Chanel Classic HandBag care are un pret de pornire de 5.000 de euro.

Dupa ce si-a parcat bolidul de lux, Elena Udrea s-a intalnit cu un curier, de la care a ridicat un colet. Fosta politiciana l-a rugat pe tanar sa puna coletul in portbagaj, a semnat de primire, apoi s-a indreptat, sprintena, spre birou, acolo unde e de presupus ca s-a intalnit cu logodnicul sau, Adrian Alexandrov.

La un an de cand a devenit mamica, Elena Udrea se poate mandri cu un fizic de invidiat. Fosta sefa a Cancelariei Prezidentiale se califica cu mare succes la titlul de "cea mai sexy mamica" din lumea buna.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit