National

Elena Udrea, CONFRUNTARE cu denuntatorii

Publicat: 19 mart. 2015
1
Elena Udrea va fi adusa, azi, la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) pentru a fi confruntata cu fostul ei consilier, de pre vremea cand era ministra Turismului, Stefan Lungu. Avocatii Elenei Udrea au depus o cerere la DNA prin care solicita confruntarea clientei lor cu toti denuntatorii sai, din dosarul Gala Bute. 
„Doamna Udrea mi-a spus sa fac o singura solicitare: vrea confruntare directa cu denuntatorii. Noi o sa cerem procurorilor sa purceada la aceasta confruntare. Vrem sa stea fata in fata cu denuntatorii. O sa cer procurorilor ca pana in contestatie (pe 5 martie n.r.) Elena Udrea sa se intalneasca cu acesti denuntatori in fata procurorilor despre pretinsele lor afirmatii. Nemultumirea domniei sale tine de acest joc al denunturilor. Este unu lucru pe care dansa nu-l poate intelege. Doamna Udrea vrea sa-i privesca in ochi pe acesti barbati„, a mai spus Chiciu.
La randul sau, avocatul Marius Striblea a precizat ca Elena Udrea spera sa dovedeasca in felul acesta ca acuzatiile care i s-au adus sunt false.
Adauga un comentariu