National

Elena Udrea, despre Laura Codruta Kovesi: „Nu poti sa stai la mana unei femei plina de gelozii, care e in stare sa te trimita in puscarie pentru ca il iubea ea pe Ghita”

Publicat: 16 mai 2019
1

Elena Udrea a facut o serie de afirmatii la Antena 3, in direct din Costa Rica. Fostul ministru a comentat declaratia facuta sub juramant de Victor Ponta.

Din decizia Inaltei Curti de Casatie in Dosarul Laurei Codruta Kovesi, Victor Ponta a relatat ca fosta sefa a DNA era extrem de apropiata de denuntatorul Sebastian Ghita. Astfel incat cu prilejul unei vizite private, Kovesi s-a adresat : „Stie ca il iubeste, dar daca il mai prind ca vorbeste cu aia (Elena Udrea) o sa-l arestez si pe el si pe aia”.

„In vremea aceea, ei ne fotografiau pe mine, pe Ghita. Dupa masina cu care mergeam cred ca era prin 2013. Multe din discutiile pe care le-am avut cu Ghita au fost in cafeneaua aceea din Barbu Vacarescu. Nu-mi vine sa cred ca el atunci era urmarit, era supravegheat. Eu nici nu stiam de relatia de amor. Eu am fost usor amuzata. Din frustrarile, invidiile, din geloziile unei femei, eu stau acum in Costa Rica cu copilul meu, plecata departe de tara, cu o condamnare. A fost aceasta reactie a mea sa ma distrez oarecum, sa ma gandesc ca am avut dreptate. O femeie simte lucrurile acestea. Mi-a fost jena sa spun ca m-am gandit la asta. Femeia asta avea o problema ca era frustrata, nu suporta nici macar sa ma vada. Mai exista un episod pe care nu l-am luat in serios, am crezut ca generalul Coldea ma minte. In 2013, Kovesi a redeschis Dosarul Gala Bute, care nu ma privise niciodata pe mine. Ea l-a redeschis si cand eu eram arestata in 2015, ea a spus ca l-a redeschis, desi nu era treaba ei sa-l deschida ca nu era procuror de caz.

Vezi si: Magistratii, ascultati de SRI la dorinta Laurei Codruta Kovesi

Am avut o discutie cu Coldea si Maior in care le spuneam voi vreti sa ma arestati, adica evident ca incercati sa faceti ceva impotriva mea si sa ma arestati. Veneau oamenii si imi spuneau lucrurile astea.. Ghita, altii.. Iar Coldea mi-a zis atunci ca Kovesi are ceva personal cu tine. Si eu am zis ca nu se poate, ca e o prostie, ca nu sunt asa naiva sa-mi imaginez ca Kovesi avea ceva personal cu mine. Dar in realitate, se pare ca asa era. Kovesi a avut ceva personal cu mine, ceva femeiesc, de toata jena. Daca am ajuns ca oameni care au condus tara asta sa creeze astfel de situatii, sa pui statul in astfel de situatii.. Eu cred ca oamenii care ocupa astfel de functii trebuie sa faca un control psihologic. Nu poti sa stai la mana unei femei plina de gelozii, care e in stare sa trimita in puscarie pentru ca il iubea ea pe Ghita”, a spus Elena Udrea la Antena 3. 

„Ca ar fi luat decizii de a aresta oameni, femei, pentru ca era geloasa e prima data cand aud. L-am mai auzit pe Sebastian Ghita in interviul dat lui Ion Cristoiu spunand ca l-a amenintat Kovesi ca daca mai vorbeste cu mine il aresteaza si pe el si pe mine. Dar eu am crezut ca se referea la ce discuta el cu mine, nu m-am gandit ca era o chestie de femeie geloasa care nu voia sa-l vada cu alta”, a mai spus Udrea. 

Vezi si: BREAKING NEWS! Securistul Gabriel Oprea, AUDIAT in dosarul Laurei Codruta Kovesi

„Eu il cred pe Sebastian Ghita, ar trebui tinut cont de lucrurile pe care le-a spus. Se confirma multe din lucrurile pe care le presupuneam. Kovesi aresta din frustrare, din amor propriu. Arestarile s-au facut rar pentru ca oamenii au incalcat legea, s-au facut pentru ca asa voia Kovesi, se inventau dosare”. 

„Era periculoasa pozitia mea langa presedinte, credea Kovesi. Eu am aflat multe lucruri de la Sebastian Ghita. Cred ca a spus o data presedintele si m-a deranjat, da, stia lucruri de la mine, dar multe barfe femeiesti. Mi-a fost jena sa vorbesc de lucrurile astea pentru ca erau barfe de femei, mi-a fost jena sa vorbesc despre asa ceva la televizor”. 

„Diferenta dintre Traian Basescu si alti presedinti e ca nu accepta sa-i spuna alte persoane lucruri, in afara de cei care aveau obligatia sa o faca”. 

Comentarii
  • Uite, de aia n-am aut io ștofă de Bond, James Bond, și m-am făcut agent comunal. N-am ștofă de codoș, de proxenet. N-am, dom le, talent la treburile astea. Să pozez toate bârâitele, toate vopsitele și botoxatele, toate pârțotinele, să stau pe curul lor, să văz cu cin și-o pun. Să le urmăresc, să le-nregistrez, să le combin informativ. Ptiu !

  • Toți sunt cinstiti… nimeni nu a furat nimic, nici Dragnea nici taricianu nici UDREA nici Mazăre …. plm de prosti ce sunteți in frunte cu voi toți

Adauga un comentariu