National

Elena Udrea, dezvaluiri despre Valentin, iubitul ei

Publicat: 07 iul. 2015
Aflata pe malul marii, Elena Udrea a acorda un interviu in care a vorbit despre Valentin, barbatul care i-a fost alaturi in ultima perioada, dar si despre planurile ei de viitor.
„Acum ma bucur de viata! Mi-am dorit ca acel cosmar pe care l-am trait 72 de zile sa se termine. M-am trezit la 6:00, intr-o liniste totata. Nu s-au tras zavoare, nu s-a strigat apel. Nu eram obligata sa stau drepti ca se striga apelul. Acum vreau sa ma bucur de viata cu tot ce iti ofera ea. Traiesc cea mai frumoasa etapa a vietii mele”, a spus Elena Udrea.

Citeste si  Udrea il plange pe Mazare: „Se vede ca Constanta nu mai are primar”

Vrea sa devina mamica
„Este o relatie de care ma bucur, este mai veche si este un om care a stat langa mine si in cele 72 de zile cat am fost arestata si m-am bucurat ca atunci cand am iesit l-am gasit de asemenea tot alaturi de mine”, a declarat Elena Udrea.

Citeste si  Cat costa sa faci baie la Elena UDREA!

Intrebata daca si acum isi mai doreste un copil – dupa cum declara in anii trecuti – Elena Udrea a spus: „Cu atat mai mult imi doresc acum. Cand incepi si iti doresti ceva foarte mult, odata ca sigur ti se intampla. In plus, tot Universul lucreaza pentru a duce la indeplinirea a ceea ce-ti doresti. In jurul meu vad numai familii cu copii. Familiile cu care m-am intalnit aici la mare au cate 3-4 copii. In jurul meu sunt numai familii tinere. Pentru acest lucru… trebuie sa lucreze mai mult decat universul”.


loading...

Adauga un comentariu