National

Elena Udrea, dupa ce deputatii au aprobat retinerea, dar nu si arestarea sa: Daca au votat asa, probabil ca i-am convins

Publicat: 28 oct. 2015
1

Elena Udrea a declarat miercuri seara, dupa votul din Parlament in care a fost respinsa cererea DNA de arestare a sa, fiind aprobata doar retinerea, ca deputatii „au dat-o ca la rabin: una pentru procurori, una pentru Udrea”. „Daca au votat asa, probabil ca i-am convins”, a mai afirmat Udrea, care in urma cu o zi a amenintat in repetate randuri, intr-un interviu pentru Evenimentul Zilei, ca va spune in curand „lucruri” in legatura cu dosarele sale penale, cu fostii colegi sau despre oameni din SRI si DNA.

Elena Udrea a confirmat ca poate fi retinuta, dar nu si arestata. „Daca au votat asa, probabil ca i-am convins”, a afirmat Udrea, adaugand ca „au dat-o ca la rabin: una pentru procurori, una pentru Udrea”.

Cu privire la o posibila retinere a sa, Udrea a declarat ca „daca procurorii au ceva sa ma intrebe, ma pot cita”.

„Nu am crezut ca se va vota a treia arestare, pentru ca este strigator la cer. Ce pericol sunt eu acum pentru fapte presupus de acum sase ani? Asta-i circ, nu-i justitie (…) Astept catusele, ca sa fie circul complet”, a mai spus ea.

Camera Deputatilor a respins miercuri cererea DNA de arestare a sa in noul dosar in care aceasta este acuzata de luare de mita, trafic de influenta, spalare de bani, instigare la abuz in serviciu si fals in declaratii, dupa ce, in cursul aceleiasi zile, aprobasera inceperea urmaririi penale impotriva sa.

Cerea de retinere a sa fost insa aprobata cu 123 de voturi „pentru”. Cand a fost vorba de cererea de arestare, aceasta a fost respinsa cu 115 voturi.

Adauga un comentariu