Cancan ultimă oră

Elena Udrea face dezvăluiri despre relația cu Traian Băsescu! Ce răspuns a dat când a fost întrebată dacă a fost iubita președintelui

Publicat: 07 oct. 2020
Elena Udrea dezvăluiri relația Traian Băsescu
Invitată în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai", Elena Udrea a făcut câteva dezvăluiri inedite despre relația cu Traian Băsescu

Fostul ministru Elena Udrea a făcut dezvăluiri în premieră despre relația cu Traian Băsescu. Ea a fost invitata emisiunii moderate de Denise Rifai. Bineînțeles, prezentatoarea i-a pus și întrebarea care este pe buzele tuturor: dacă a fost iubita președintelui.

Elena Udrea a fost invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Aici ea a vorbit și despre relația cu Traian Băsescu, pe care îl consideră cel mai important din viața ei. Fostul ministru a vorbit și despre prima întâlnire cu Traian Băsescu, bărbatul despre care recunoaște că i-a schimbat viața.

Elena Udrea – dezvăluiri despre relația cu Traian Băsescu

Elena Udrea îl consideră pe Traian Băsescu un bărbat foarte puternic, un lider și în viața privată, și în politică. Așadar, este genul de bărbat despre care știi că este puternic, imediat cum îl vezi. Iar despre prima întâlnire cu fostul prezedinte, ea spune că a avut loc înainte să intre în politică

„Nu-mi amintesc exact prima întâlnire, sigur a fost înainte de a intra în politică. Cred că a fost la botezul fetiței lui Cosmin Gușă. Toți cei care eram acolo eram fascinați de ce povestea, felul în care vorbea, atitudinea sa”, a spus Elena Udrea.

Cea care a fost numită multă vreme „Blonda de la Cotroceni” a spus în emisiunea lui Denise Rifai că nu regreta că a rămas „în acceași barcă” cu Traian Băsescu până la finalul ei în politică.

„Nu aș regreta niciodată. Am făcut în politică ce mi-am dorit să fac. Am rămas loială, pentru că tot ce am realizat în politică, funcțiile pe care le-am avut se datorează domnului președinte Traian Băsescu. Așa cum se datorează cariera multora, femei sau bărbați, care i-au întors spatele sau l-au trădat. Dacă aș fi ascultat sfatul domnului președinte aș fi fost mai maleabilă în politică, aș fi ales probabil alt drum. Așa cum au făcut alți colegi de-ai mei care acum sunt în Partidul Național Liberal”, a mărturisit Elena Udrea.

Bineînțeles, Denise Rifai a atins și un subiect mult discutat de-a lungul anilor. Care a fost adevărata relație dintre Traian Băsescu și Elena Udrea…

„Ați fost iubita președintelui?”

În urmă cu 15 ani, Elena Udrea a fost întrebată, într-un interviu pentru Academia Cațavencu, dacă a fost iubita președintelui. Atunci ea s-a eschivat spunînd că va răspunde peste 10 ani. Când a fost întrebată din nou, în urmă cu 5 ani, ea a răspuns că nu-și mai aduce aminte de interviu. Acum, după 15 ani, Denise Rifai a revenit cu marea întrebare: „Ați fost iubita președintelui?”.

Răspunsul Elenei Udrea a venit clar și fără echivoc. Ea a recunoscut că în urmă cu 15 ani a făcut o glumă care a fost interpretată greșit. Le-a dat celor de la Academia Cațavencu un răspuns nepotrivit pentru care i-a părut rău mai apoi.

„Eu sunt o persoană foarte glumeață. Nimeni nu-și dă seama cât de mult umor am și de multe ori când fac o glumă, oamenii se uită la mine și se gândesc ce a vrut să spună cu asta. Eu atunci am făcut o glumă pentru care am plătit scump, lumea a interpretat răspunsul meu. După aceea conculuzia a fost că a fost atât de nepotrivit răspunsul meu că mi-a părut rău că am făcut gluma.

Traian Băsescu a fost cel mai important om din viața mea, după părinții mei. Pentru tot ce am realizat eu în cariera mea politică, pentru că, după copilul meu, este ce mi-am dorit mai mult pe lumea asta, am realizat datorită președintelui Traian Băsescu. Deci este cel mai important om din viața mea. Dar relația a fost una extraordinară, de mare încredere, un parteneriat extraordinar. Sunt fericită că am avut ocazia să fiu discipolul lui Traian Basescu, să cresc politic cu Traian Băsescu, însă asta a fost tot”, a răspuns Elena Udrea.

Ce a spus despre scena din biroul lui Traian Băsescu

Fosta politiciană a vorbit și despre celebra scenă descrisă de Adriana Săftoiu în cartea sa. Adriana Săftoiu a povestit că a găsit-o pe Elena Udrea, în fustă scurtă, așezată cu fundul pe biroul lui Traian Băsescu.

„Nu mi-aș fi permis să stau cu fundul pe biroul președintelui pentru că știam, îmi doream să mă întorc acolo, în biroul ăla, ca președinte. Și aveam prea mare respect pentru biroul ăla ca să mă așez cu fundul pe el. Și doi, am prea mare respect pentru familia președintelui ca să îmi permit să stau în fustă scurtă pe biroul lui Traian Băsescu. Deci, probabil că s-a vândut mai bine cartea. Nu știu de ce a făcut acest lucru! Exclus ca vreodată să fi stat în fustă scurtă pe biroul președintelui”, a mai spus Elena Udrea.

Odată cu această emisiune, Elena Udrea a adus oarecum lumină cu aceste dezvăluiri despre relația cu fostul președinte Traian Băsescu.

Adauga un comentariu