National

Elena Udrea, HUIDUITA la iesirea de la DNA: „Rusine!”, „La puscarie!”

Publicat: 29 ian. 2015
1

Elena Udrea a parasit, joi, sediul DNA dupa mai bine de 4 ore. Udrea a fost destul de retinuta in declaratii, aceasta fiind huiduita de un grup de persoane. Udrea a fost adusa cu mandat la DNA si a fost pusa sub acuzare in Dosarul Microsoft.

Elena Udrea este acuzata de spalare de bani si fals in declaratii, in Dosarul Microsoft. Udrea a parasit sediul DNA dupa mai bine de 4 ore, timp in care nu a dat nicio declaratie.

„Atata atentie pentru mine? Sau mai asteptati pe cineva?”, le-a spus Elena Udrea jurnalistilor, la iesirea de la DNA.

Citeste si Kovesi, sefa DNA: „Peste 5.100 de dosare penale sunt in lucru”

Liderul PMP a precizat ca nu a dat nici o declaratie si a solicitat sa vada dosarul. „Am mai stat, au venit avocatii din dosar… „, a raspuns scurt Udrea la intrebarile jurnalistilor.

In ceea ce priveste declaratia de avere, Udrea a reluat ceea ce a sustinut si public: „Am spus cum a fost. Nu poti sa declari ceva ce apartine altei persoane, fie el si fost sot, daca nu iti spune. (…) Dosarul este in lucru, n-as vrea sa comentez. (…) Cel mai bine este sa il intrebati pe dl Dorin Cocos„.

Citeste si Reactia lui Mircea Badea dupa ce Elena Udrea a fost luata pe sus de DNA

In timp ce discuta cu jurnalistii, Udrea a fost huiduita de un grup de persoane, ce se afla in fata sediului DNA: „Rusine, rusine sa va fie!”, „Udrea, huo!”, „La puscarie!”, „Udrea, la puscarie!”

In timp ce Udrea pleca, Adriean Viceanu, un alt greu al PDL, a ajuns la DNA, insa Udrea a spus ca nu stie despre ce este vorba.

Pe de alta parte, intrebata daca a vazut-o in sediul DNA pe fosta sefa a DIICOT Alina Bica, Elena Udrea a raspuns ca nu.

Adauga un comentariu