National

Elena Udrea: Il sustin pe Blaga la sefia PDL

Publicat: 29 iun. 2012
1
Elena Udrea a declarat, astazi, la gandul.live, ca Vasile Blaga are toata sustinerea ei pentru sefia PDL, inclusiv la vot in Conventia Nationala, mentionand ca spera ca acesta sa-si faca o echipa formata din invingatori, nu din cei care au pierdut la alegerile locale.
„Il sustin pe Vasile Blaga la sefia PDL, sper sa-si faca o echipa din castigatori, nu din cei care au pierdut alegerile”, a spus Udrea, precizand ca il va sustine pe Blaga inclusiv la votul de sambata, informeaza Mediafax.
Ea a precizat ca spera ca de a doua zi partidul sa intre in campanie impotriva „abuzurilor guvernarii Ponta”.
Udrea a mai spus ca in partid este o asteptare ca Blaga sa devina presedinte al formatiunii si este bine ca se da satisfactie acestei dorinte.
Potrivit lui Udrea, multi lideri ai PDL sustin ca rezultatele partidului ar fi fost mai bune daca Blaga ar fi fost presedinte al formatiunii. Ea a subliniat insa ca nu impartaseste aceasta opinie.
Intrebata daca l-ar fi votat pe Mihai Razvan Ungureanu daca acesta ar fi candidat la presedintia PDL, ea a raspuns ca acum partidul are nevoie de Blaga.
Ea a mai spus ca nu crede ca sambata la Conventia PDL vor fi multe discursuri, pentru ca se doreste ca evenimentul sa se desfasoare repede.
Adauga un comentariu