National

Elena Udrea: „Mat, domnule Ponta!”

Publicat: 01 aug. 2013
1

Elena Udrea ii transmite lui Victor Ponta ca a pierdut lupta politica declansata de Guvern impotriva Presedintiei pe tema privatizarii CFR Marfa. Deputatul PDL afirma intr-o postare pe Facebook ca premierul a primit sah-mat de la Traian Basescu odata cu mutarea privind convocarea sedintei CSAT-ului.

„Ca sa scape de asumarea esecului urias care va fi privatizarea CFR Marfa, Premierul incearca jonglerii diverse. Dupa ce Presedintele i-a cerut sa ramana ministru la Transporturi si sa finalizeze procesul de privatizare al companiei, conform obligatiilor pe care Guvernul si Primul Ministru si le-au luat in fata FMI, Ponta a incercat sa paseze problema in bratele lui Traian Basescu, cerand avizul CSAT, desi stia ca acesta nu are nicio implicare.

Mai mult, exista o Hotarare CSAT din luna februarie 2013, luata cu participarea Primului Ministru, in care se spunea clar ca este treaba Guvernului, dandu-se aviz pe strategia de privatizare propusa de acesta. Dar Ponta s-a facut ca nu stie asa ca Presedintele i-a scos frumos hartia si… pac la Razboiu…”, scrie Elena Udrea, sustinand ca premierul a declansat o lupta pe care o va pierde.

„Ponta insista, strategii lui marseaza si, astazi trimite hartie la Cotroceni prin care cere Presedintelui sa convoace Consiliul. Sah, i-au zis consilierii lui geniali! Ei, ce sa vezi? Traian Basescu face convocarea de urgenta pentru maine la ora 11.00! Doar ca, Victor Ponta este deja in avion, in vacanta binemeritata!

Deci, dupa ce s-a straduit sa ne convinga ca este un Premier responsabil si stie ce are de facut cu privatizarea de la CFR Marfa, maine tocmai nu va fi la sedinta ceruta chiar de el! Deci, mat, domnule Ponta! Cand te apuci sa joci sah, ai grija sa nu incepi chiar cu cel care a inventat mat-ul in politica!”, adauga Udrea.

Presedintele Romaniei a decis convocarea de urgenta a CSAT, vineri, cu privire la privatizarea CFR Marfa. In cazul in care premierul Victor Ponta nu va putea fi prezent la sedinta CSAT, este invitat, fara drept de vot, viceprim-ministrul Gabriel Oprea.

Sursa: rtv.net
Comentarii
   • Domnilor, prostii la prosti trag, ma rog proasra in acest caz. Un comentator prost, scrie un articol despre o proasta…si Pd lista imputita.
    Macar ceilalti nu sunt imputiti, sunt numai politicieni.

    • COMENTATORII scriu COMENTARII, nu articole… Insa, dupa numele din semnatura, ne dam seama ca nu trebuie sa ne asteptam sa pricepi ceva, maricico! Ramai in mahalaua ta si nu mai incerca sa te dai inteligenta, căci… nu esti!

   • Apogeul ineficienței manageriale privind transportul feroviar de călători a fost atins în timpul Ministrului Transportului-penalul, Relu Fenechiu, care a pus în fruntea SNTFC „CFR Călători” SA pe, obscurul, Valentin Dorobanțu ca Manager Privat care nu înțelege că trenurile de călători ale CFR Călători nu sunt o pierdere și pe care le anulează nejustificat și spunem nejustificat pentru că managerii de la operatorii privati le consideră rentabile și le preiau și le și înmulțesc după ce CFR Călători renunță la ele pentru că sunt nerentabile. Să înțelegem că managerii de la operatorii de transport feroviar de călători privati sunt singurii care înțeleg că trenurile de călători anulate de CFR Călători sunt foarte rentabile… Dorobantule , esti „liber” sa pleci , ne-ai demonstrat tot ce poti .

 • ACEST PONTA ESTE UN NIMIC UN PROSTALAU . BRAVO BASE BRAVO UDREA SA SE TERMINE ODATA CU MIZERIILE ASTEA FENECHISTE. PONTA UN HANDICAPAT BAGAT DE FENECHIU LA PRIM MINISTRU. PONTA I-A PUPAT MANA LU FENECHIU JOS PONTA! JOS PONTA! BRAVO UDREA, BRAVO BASE

 • mai domnule handicapat ponta du-te la fenechiul tau si ne lasa in pace nu mai plange atata dupa taticul tau. jos ponta, jos ponta,fara pnl, fara usl , GATA CU COMUNISMUL IN ROMANIA. INTR-UN AN NE-AM LAMURIT

 • ia sa ne s.u/g.a/ p/l/a la toti romanii acest pontalau ia lasa-ne mafiotule ai nenorocit romania mafie ce esti tu. mafie pnl+ usl, jos pontajos ponta poate timisoara sa inceapa? sau incepem noi din moldova sa ne hotaram si sa incepem odata . huooo ponta , nu mai plange dupa taticu fenechiu si du-te cu el

 • HALUCINANT…..ROMANIA NU POATE AVEA NICI CEA MAI MICA SANSA CU ASTFEL DE OAMENI, ATAT DESPRE SUBIECT CAT SI DESPRE COMENTATORI!!!

Adauga un comentariu