National

Elena Udrea: Nu imi voi lansa candidatura odata cu Ponta, a fost o gluma

Publicat: 15 sept. 2014
1

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, luni, ca isi va lansa candidatura la prezidentiale pe 28 septembrie, la Sala Palatului.

Lansarea va fi pe 28 septembrie, la Sala Palatului. Nu o mai facem in aceeasi zi cu Victor Ponta, a fost o gluma. Si asa evenimentul domnului Ponta va fi iarasi unul tip… Eurovision a fost, acum nu stiu ce o sa vedem, sub ce forma, probabil va fi transmis si in China. Deci nu vrem sa ne confunde cineva cu cei care ii tin isonul domnului Ponta”, a precizat Udrea.

Citeste si Udrea: PMP va vota motiunea de cenzura depusa de ACL

Ea a mai spus ca PMP a strans peste 200.000 de semnaturi de sustinere a candidaturii sale la prezidentiale, acestea fiind adunate in strada si nu la corturi.

Citeste si Traian Basescu, atac violent la Victor Ponta: Si-a facut casa la Cornu ca sa spele banii

„Am refuzat sa punem corturile, pentru ca am vazut ca nimeni nu intra in coturile domnului Victor Ponta, a celor de la ACL. Noi am strans in strada, am depasit 200.000, insa nu o sa facem doua milioane, ca PSD”, a spus Udrea.

Citeste si Moise Guran – Un spion cacealma – diversiunea perfecta pentru adevaratul scandal

„Am vazut ca circula pe internet tot felul de partide care copiaza listele de la europarlamentare. O sa cerem verificarea listelor de semnaturi pentru ca, dupa cum ati vazut, la corturi nu e nimeni sa semneze. Sa anunti doua milioane … doar daca ai copiat bazele de date de pe undeva. Cerem verificarea pentru a vedea daca sunt corecte. Ne-am obisnuit cu cei de la PSD ca dezgroapa mortii”, a spus Udrea.

Adauga un comentariu