National

Elena Udrea o ataca pe Adriana Saftoiu: Povesti de budoar inventate din invidie si frustrare

Publicat: 25 mai 2015
1
Dupa ce Adriana Saftoiu a facut mai multe dezvaluiri despre relatia dintre Elena Udrea si fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, Elena Udrea a postat un nou mesaj pe pagina personala de Facebook. Potrivit acesteia, cartea publicata de Adriana Saftoiu, in care sunt prezentate detaliile relatiei dintre fostul ministru si Traiab Basescu sunt „povesti de budoar inventate din invidie si frustrare”.
„Astazi este foarte profitabil sa vorbesti despre Elena Udrea. Este regretabil ca o persoana cu certe calitati, care ar putea castiga si din altceva decat din barfe si mizerii, se coboara sa vanda povesti de budoar inventate din invidie si frustrare. Am avut mult de suferit in viata de pe urma invidiei si rautatii unor femei care au sacrificat orice doar pentru a incerca sa-mi faca rau. Din fericire pentru mine, sunt un om binecuvantat, pentru ca nu urasc, nu pizmuiesc si stiu ce inseamna loialitatea si recunostinta.
Spre deosebire de Adriana, nu am fost fotografiata iesind din apartamente obscure de la intalniri cu barbatii altora. Niciodata nu mi-am permis sa ma port fara respect fata de Presedintele Romaniei, fata de familia sa, chiar daca ne leaga un parteneriat de aproape 11 ani. Pun insinuarile Adrianei Saftoiu pe seama propriilor neimpliniri in relatia cu Traian Basescu si ii doresc sa isi gaseasca linistea”, scrie Elena Udrea pe Facebook.
Adauga un comentariu