National

Elena Udrea: Pentru domnul Iohannis nu conteaza ceea ce spune Justitia, ci doar ceea ce crede el

Publicat: 23 oct. 2014
1

Prezidentiabilul PMP, Elena Udrea, a catalogat drept inadmisibil faptul ca ACL a intrat in cursa electorala cu un candidat cu probleme de incompatibilitate precum este Klaus Iohannis.

Incompatibilitatea lui Iohannis exista dinainte de inceperea campaniei, insa s-a prelungit dupa data alegerilor. Cand a avut ocazia, a facut tot posibilul sa amane decizia. Desi ANI a cerut devansarea, vom vedea ce se intampla. Este foarte periculos. O lege trebuie vazuta si in spiritul ei, nu doar in litera ei. In Romania, lucrurile sunt nefiresti, tara trebuie sa intre intr-o logica a unei democratii firesti. Este inadmisibil ca s-a intrat cu un astfel de candidat in alegeri, au incercat sa isi acopere rezultatele slabe la europarlamentare. Imposibilitatea de a ocupa o functie aleasa este un risc extraodinar. De ce ACL a fost de acord cu un asemenea candidat?”,a spus Udrea.

Citeste si PSD a trimis invitatii tuturor candidatilor pentru o dezbatere electorala

Ea a adaugat ca Iohannis nu este convingator pentru ca a stat 5 ani de zile langa Dan Voiculescu.

„Dl Iohannis nu poate nicio secunda sa ma convinga – a fost 5 ani de zile langa Voiculescu – ca acum e un reprezentant al opozitiei. Nici pe Crin Antonescu nu l-a convins, nici el nu il sustine. Pentru domnul Iohannis nu conteaza ceea ce spune Justitia, ci doar ceea ce crede el. Dl Iohannis spune ca nu acum este Justitia independenta, spune ca Justitia va fi puternica doar atunci cand va fi el presedinte”, a mai spus prezidentiabilul PMP, intr-un interviu acordat caleaeuropeana.ro

Citeste si Traian Basescu: „Romanii au de ales intre o MARIONETA a propriului partid si un

Elena Udrea a facut promisiunea ca nu va mai reduce pensiile si salariile, spunand ca masura luata de guvernul Boc trebuia sa fie pentru 6 luni, pana cand se reusea acoperirea golurilor la buget din alte surse de finantare.

Citeste si Elena Udrea, despre prioritatile sale ca presedinte: dizolvarea Parlamentului,

„Promit solemn romanilor ca in tara acestora nu se vor mai reduce pensiile si salariile, daca voi ajunge Presedintele Romaniei. In 2009 aveam urmatoarele alternative: sa reducem numarul de angajati, ar fi trebuit sa disponibilizam o suta si ceva de miide oameni sau sa scadem veniturile tuturor bugetarilor. A fost o slabiciune a Guvernului Boc sa apelam la cea de-adoua varianta. Eu imi iau un angajament pe care l-am mai spus, nu doar acum in campanie: Promit ca nu vom mai reduce pensiile si salariile. Atunci au fost discutii in govern, ne-am asumat cu totii decizia, Presedintele Basescu a fost doar purtatorul de cuvant pentru anuntarea masurii. Ar fi trebuit sa fie o masura doar pentru sase luni, pana cand reuseam sa acoperim golurile la buget din alta parte: fonduri europene si o mai buna colectare a taxelor si impozitelor catre buget”, a mai spus prezidentiabilul PMP.

Adauga un comentariu