National

Elena Udrea: Ponta calca pe cadavrele a doi oameni pentru a-si atinge un obiectiv politic

Publicat: 02 feb. 2014
1

Elena Udrea a declarat, la Realitatea TV, ca premierul Victor Ponta calca peste cadavrele a doi oameni pentru a-si atinge un obiectiv politic. Deputatul Partidului Miscarea Populara (PMP) a reactionat astfel la decizia premierului de a trece Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS) in subordinea MAI.

Elena Udrea il critica dur pe Victor Ponta si il acuza ca este dispus sa calce pe cadavrele a doi oameni, pilotul Adrian Iovan si studenta Aura Ion, morti in urma accidentului aviatic din Apuseni, pentru a-si atinge obiectivul politic, acela de a subordona Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS).

Citeste si Lazaroiu: Ponta vrea sa foloseasca STS in folos propriu

„Mi se pare grav si trist ca Victor Ponta calca pe cadavrele a doi oameni pentru a-si atinge un obiectiv politic. Oamenii au murit in timp ce Ponta era la restaurant si se distra”, a acuzat Elena Udrea, intr-o interventie la Realitatea TV.

„Ponta, daca nu i-a iesit cu demiterea sefului STS, acum incearca sa si-l subordoneze, pentru ca stie ca astfel nu mai are cine sa ii opreasca pe baronii corupti”, a continuat deputatul. „Ponta e si lipsit de logica. Odata spune ca presedintele controleaza tot in tara asta, apoi spuna ca e santajabil„, a continuat Udrea.

Citeste si CT Popescu: Am vazut in seara asta cinism, prostie si electronicarie

Noua membra a PMP a mai spus ca Ponta uita ca este premierul Romaniei. „Ramane un simplu politician, care slujeste interesele baronilor si a clientelei politice”, a spus Udrea.

„Treaba lui Ponta era sa nu fie la restaurant cand doi oameni mureau de frig, sa nu joace baschet cand era in vigoare codul rosu”, a mai spus deputatul.

Citeste si Victor Ponta: Am decis ca STS sa treaca in coordonarea MAI

Comentarii
Adauga un comentariu