Stiri si curiozitati

Elena Udrea se intoarce in Romania pentru a-si boteza fetita? Ce i-a facut micutei in mare secret

Publicat: 11 mart. 2019
3

Elena Udrea a amanat crestinarea fetitei sale, Eva, deoarece in Costa Rica nu exista biserici ortodoxe, sunt doar biserici catolice. Micuta are acum sase luni, iar blondina si iubitul ei, Adrian Alexandrov, se gandesc serios sa revina in tara pentru a-si crestina micuta, sau vor fi nevoiti sa caute o alta solutie

“Acum ca Elena e din nou acasa ne dorim sa venim in tara ca sa o botezam pe Eva”, spunea Alexandrov pentru Click! in luna decembrie.

Avocatul Elenei Udrea a declarat pe 23 februarie, ca aceasta a obtinut pasaport pentru fetita ei. „Este foarte tentata sa revina in tara si sa renunte la orice fel de cerere. Eu am invatat ca legea este egala pentru toti, indiferent ce calitate au acestia. Faptul ca aplicarea legii se va face la fel pentru toti nu este un lucru rau. Faptul ca doamna Udrea ia in calcul foarte serios sa se intoarca in Romania rezulta si din faptul ca a si obtinut pentru fetita pasaport. Asta inseamna ca se gandeste foarte serios sa se intoarca in Romania, dar trebuie sa isi asume si riscuri”, a spus Veronel Radulescu, avocatul Elenei Udrea.

Intre timp, Elena Udrea asteapta cu sufletul la gura ca autoritatile din Costa Rica sa-i acorde statutul de refugiat, pentru care a depus cerere in luna martie 2018 si care se acorda, de regula, la un an de la data cand soliciti acest lucru.

Elena Udrea, eliberata din arest in Ajunul Craciunului

Elena Udrea si Alina Bica au fost eliberate din arestul din Costa Rica dupa ce autoritatile romane au renuntat la cererea de extradare, ca urma a deciziei Inaltei Curti de Casatie si Justitie de suspendare a executarii pedepsei pana la solutionarea definitiva a contestatiei in anulare depuse. Avocatii Elenei Udrea au contestat alcatuirea completului de 5 judecatori care l-a judecat pe fostul ministru in dosarul „Gala Bute”.

”A fost o experienta foarte grea de data aceasta. Spun de data aceasta pentru ca o compar cu cea din 2015, cand am fost arestata preventiv in Romania. A fost mult mai greu decat atunci pentru ca acum exista un copil, exista Eva, si despartirea de ea a fost foarte greu de suportat. Am gasit-o mult mai mare decat am lasat-o. Am lasat-o la 13 zile, cand m-au ridicat de pe strada si am gasit-o acum mult mai mare. Cred ca si ea e curioasa sa ma cunoasca. Incercam sa ne cunoastem reciproc. Cel mai greu de suportat a fost ca nu eram cu copilul meu. Altfel, faptul ca eram cu Alina Bica a facut mai usoara perioada asta. Departe de tara, mult mai greu decat ce s-a intamplat in 2015, dar Dumnezeu a facut o minune ca in Ajunul Craciunului am ajuns acasa”, a declarat atunci Elena Udrea, la Antena 3.

Adauga un comentariu