National

Elev lovit de PREOT la ora de religie – VIDEO

Publicat: 27 nov. 2012
1

Incidentele violente in scoli au devenit in ultima vreme ceva la ordinea zilei. Daca de obicei protagonistii sunt elevi teribilisti, la o scoala din judetul Suceava un incident violent a avut in prim plan chiar un preot care preda religia.

Incidentul s-a petrecut la scoala din Bursuceni. Un elev de clasa a saptea l-a deranjat pe preot in timpul orei, iar acesta l-a scos in fata clasei, i-a prins mana la spate si l-a lovit in zona gatului, potrivit rtv.net. Un alt elev a filmat intreaga scena si a postat filmul pe Internet.

Inspectoratul Judetean de Politie Suceava s-a autosesizat, iar preotul este acum cercetat pentru loviri si alte violente.

Comentarii
  • eu is curios de ce se preda religia in scoala si nu istoria religiilor? ce e cu indoctrinarea asta intr-o singura directie? de cand ni se baga d-zeu pe gat cu japca??? mafia asta numita biserica ortodoxa romana cand va fi oprita???? ca bai ia si de pe viu si de pe mort…. si prin donatii… si de la stat… si inafara de cuvinte frumoase si promisiuni pentru lumea de apoi nu ne furnizeaza…. in schimb inoata in proprietati… limuzine si scutiri de taxe si impozite…. daca macar juma din banii care se arunca in romania la sc CREDINTA srl s-ar da la sanatate… nu ar mai muri bolnavi cu zile din lipsa de medicamente

Adauga un comentariu