Eveniment

„Eleva criminala”, prima din liceu la BAC!

Publicat: 10 iul. 2012

Chiar daca a pierdut un an fata de colegii sai de generatie, Alexandra Pintili, tanara care si-a ucis mama cu toporul pe cand era in clasa a X-a, a reusit sa-si incheie anul acesta socotelile cu scoala, la Colegiul Tehnic "Mihai Bravu" din Capitala. "Eleva criminala" a luat chiar o nota frumoasa la examenul de BAC, pe care l-a promovat prima din liceu, cu media 7,85. Performanta sa e cu atat mai mare, cu cat doar sase dintre candidatii de la colegiul bucurestean au reusit sa promoveze.

Alexandra Pintili a trait in 19 ani mai multe decat altii intr-o viata. In urma cu trei ani, ea a ajuns sa fie cunoscuta de toata tara, dupa ce si-a ucis mama adoptiva cu sapte lovituri de topor. "Imi spunea zilnic ca sunt o proasta, o retardata si diferita de ceilalti copii", si-a motivat ea fapta in fata judecatorilor. Pentru Alexandra au urmat doi ani dupa gratii, la Targsor, pana in iunie 2011, cand magistratii au decis s-o elibereze conditionat pentru a-si putea continua studiile. Alexandra a absolvit, luna trecuta, specializarea "Tehnician desenator pentru constructii si instalatii" la Colegiul "Mihai Bravu" si s-a prezentat la examenul de bacalaureat, pe care l-a promovat din prima incercare. Si nu oricum, ci prima din serie! Doar sase absolventi din cei 253 de candidati de la "Mihai Bravu" au reusit sa ia note de trecere, ea fiind prima pe lista, la o distanta de aproape un punct de urmatorul clasat. Potrivit site-ului oficial al Ministerului Educatiei, Alexandra s-a descurcat cel mai bine la proba de Biologie, unde a "impuscat" un 8,60. La limba si literatura romana a luat 8,40, iar la matematica – 6,55. Per total, ea a promovat examenul cu 7,85. Alexandra a demonstrat ca a trecut destul de usor peste sangeroasa crima petrecuta in 2009 si si-a refacut viata alaturi de noul sau iubit. Intr-un set de fotografii postate de curand pe un site de socializare, ea pare extrem de fericita in bratele unui tanar student.


Mama adoptiva o batea daca lua note mici!

Crima care a uimit intreaga tara s-a petrecut pe 9 martie 2009, cand, dupa o cearta cu mama sa adoptiva, Alexandra a lovit-o in cap cu toporul. Din declaratiile elevei, se pare ca Ioana Pintili isi surprinsese fiica in casa in timpul unei partide de sex cu un baiat. Atunci, Alexandra a pus crima pe seama batailor primite de la mama adoptiva din pricina notelor proaste de la scoala.loading...

Adauga un comentariu