Local

Elevi care chiuleau de la ore, prinsi de politie in Nicolina

Publicat: 27 sept. 2013
In cursul zilei de ieri, 26 septembrie, intre  orele 09.30-12.30, politistii de la Sectia 5 Politie, impreuna cu reprezentanti ai Serviciului de Imigrari, Directiei Regionale de Accize si Operatiuni Vamale, Politiei Locale si  IJJ Iasi, au organizat si desfasurat o razie in Nicolina. Oamenii legii au vizat combaterea comertului ilicit cu alcool si tutun, a actelor cu violenta si a absenteismului scolar.
In urma actiunii au fost identificati  8 elevi care absentau de la cursurile institutiilor de invatamant. Politistii vor inainta adrese cu privire la aceste aspecte, catre conducerea unitatilor scolare si catre Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Iasi. Totodata, impreuna cu doua echipaje mobile din cadrul Biroului Rutier, fortele de ordine au actionat pe bulevardul Socola, in zona trecerilor pentru pietoni. Au fost aplicate 24 de sanctiuni contraventionale si au fost retinute doua permise de conducere. 
La actiune au participat 56 de forte de ordine care au dus patru persoane la sediul politiei , pentru cercetari, au identificat 2 infractori si au legitimat 152 de persoane. Totodata, au fost verificate 24 de societati comerciale, pentru cele 36 de contraventii constatate fiind date amenzi in valoare de 4.230 de lei. Totodata, oamenii legii au distribuit 300 de pliante cu mesajele „Fii prudenta. Poti preveni talharia” si „Fii precaut, hotii nu dorm”.


loading...

Adauga un comentariu