Local

Elevii chiulangii, prinsi de politisti in baruri si cafenele

Publicat: 09 ian. 2015

Vineri dimineata, incepand cu ora 10:00, mai multe echipaje din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi au demarat o actiune pentru prevenirea absenteismului scolar si depistarea elevilor care lipsesc nemotivat de la orele de curs.

Oamenii legii au actiont in zonele din apropierea unitatilor de invatamant din oras. Politistii i-au cautat pe scolari acolo unde acestia obisnuiesc sa-si petreaca timpul, adica in baruri, in salile de internet si chiar in salile de jocuri de noroc aflate in apropierea scolilor. In numai cateva ore, zeci de elevi au fost gasiti in aceasta postura si, totodata, au fost supravegheate principalele cai de acces catre unitatile de învatamânt si elevii care au intrat si iesit din unitatile scolare. Totodata, a fost verificat si modul în care se asigura paza unitatilor scolare, în acest sens fiind instruit personalul de paza. De asemenea, au fost controlate si unitatile de alimentatie publica din zonele respective.

Aceste actiuni au caracter permanent si sunt derulate de politisti în zona unitatilor de învatamânt pentru descurajarea actelor de absenteism si mentinerea unui climat de siguranta publica.

Citeste si: Au fost premiati cei mai buni tineri romani care studiaza in strainatate. Printre ei au fost si ieseniloading...

Comentarii
  • Cred ca politistii din Iasi au destule probleme care trebuie rezolvate decat sa umble prin baruri dupa copii idioti ,dar dumnealor se ghideaza dupa principiul ,, timpul trce ,leafa merge ,, platesc rata la banca si astept pensia asta este politistul de azi ,

Adauga un comentariu