Eveniment-Social

Elevii ieseni, laureati ai Concursul National Transcurricular de Lectura si Interpretare Ionel Teodoreanu – FOTO

Publicat: 15 mai 2016

@ Premii deosebite primite, ieri, de elevii ieseni participanti la festivitatea de premiere a Concursului National Ionel Teodoreanu, organizat la Colegiul National Costache Negruzzi

La editia a XI-a a Concursului National Transcurricular de Lectura si Interpretare Ionel Teodoreanu, elevii ieseni au primit numeroase premii. Este vorba de doua locuri I – la clasa a VI-a, Maria Stefana Alexoae – Colegiul National, îndrumata de prof. Mihaela Calabalic, iar la clasa a VII-a, Elena Coman, de la Colegiul National Mihail Sadoveanu Pascani, îndrumata de prof. Daniela Mertic. La clasa a V-a, premiul I a revenit judetului Suceava, iar la clasa a VIII-a, municipiului Bucuresti.

Citeste si: Festivalul de interpretare pianistica la Colegiul Octav Bancila

„De asemenea, elevii ieseni au obtinut un premiu II la clasa a VIII-a, prin Mara Stefania Gheorghiu, de la Colegiul Negruzzi, îndrumata de prof. dr. Camelia Gavrila. Alexandra Cristina Dimitriu, din clasa a V-a, de la acelasi colegiu, îndrumata de prof. dr. Mihaela Dobos, a obtinut Mentiune, aceeasi distinctie fiind obtinuta si de Iustina Pantiru, clasa a V-a, de la Colegiul National, prof. Mihaela Calabalic, si de Dimitriu Corina, clasa a VIII-a, de la Colegiul National Emil Racovita, prof. dr. Luminita Teodorescu. Premiile de Excelenta Costache Negruzzi au revenit unui numar de 10 elevi, dintre care 5 din judetul Iasi. Premiantii au fost aplaudati îndelung de colegii, profesorii si parintii care au ocupat toate locurile din Sala de Festivitati a Colegiului Negruzzi. Pe lânga diplome, elevii au primit numeroase carti si CD-uri cu muzica clasica, fiind recompensati cu generozitate pentru rezultatele obtinute în concurs. Pentru performantele lor, elevii au fost rasplatiti cu 92 de premii si mentiuni acordate de Ministerul Educatiei si de institutii de cultura si edituri de prestigiu, de Primaria Municipiului Iasi, la care se adauga Premiile speciale Costache Negruzzi si Ionel Teodoreanu, în semn de apreciere din partea initiatorilor competitiei, Colegiul National Costache Negruzzi, respectiv Inspectoratul Scolar Judetean Iasi. Trebuie mentionat ca, toti cei 8 participanti din Republica Moldova au obtinut premii speciale, reusind astfel sa confirme si sa se afirme în cadrul concursului”, au transmis inspectorii scolari prof. Mihaela Apetroae si prof. Mihai Cezar Zaharia.

Adauga un comentariu