Actualitate

Elevii-olimpici ieseni, laureati la Universitatea Cuza din Iasi – FOTO

Publicat: 17 iun. 2016

Ieri, 16 iunie 2016, în Aula Magna Mihai Eminescu de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza (UAIC) din Iasi, Departamentul de Geografie din cadrul Facultatii de Geografie si Geologie i-a premiat elevii care au obtinut premii la etapa judeteana a Concursului de Geografie „Terra”, la clasa a V-a, a VI-a si a VII-a si la Olimpiada Judeteana de Geografie, la clasa a VIII-a, a IX-a, a X-a, a XI-a si a XII-a.

Citeste si: Elevii olimpici la Geografie, premiati de Universitatea Cuza Iasi – FOTO

Premiile, ce au constat în diplome si carti de specialitate scrise de membri ai corpului profesoral din cadrul Departamentului de Geografie, au fost înmânate de catre prof. univ. dr. Corneliu Iatu, decanul Facultatii de Geografie si Geologie si prof. univ. dr. Doru Juravle, de la aceeasi facultate. Partener la aceasta actiune a fost Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Iasi, reprezentat de prof. dr. Mihaela Lesenciuc, inspector scolar de Geografie.

Citeste si: Premiul I la Olimpiada Nationala de Fizica ajunge la Colegiul Negruzzi din Iasi – FOTO

„Concursul National de Geografie «Terra» sau «Mica Olimpiada» a avut loc în data de 21 mai, iar faza judeteana s-a desfasurat pe 26 martie 2016, elevii din judetul Iasi obtinând rezultate foarte bune la toate clasele. Olimpiada Nationala de Geografie a avut loc în perioada 17-23 aprilie 2016, la Sibiu. Faza judeteana a Olimpiadei de Geografie a avut loc pe 21 martie 2016, la Liceul Teoretic Dimitrie Cantemir din Iasi. La etapa judeteana a Concursului «Terra»  s-au acordat 88 de premii si 54 de mentiuni, iar la Olimpiada Judeteana de Geografie au fost 53 de premii si 24 de mentiuni. Premiantii sunt elevi de la scolile si liceele din judetul Iasi, atât din mediul urban, cât si din mediul rural”, au transmis oficialii UAIC.

Citeste si: Elevi din Iasi premiati pentru rezultate exceptionale la olimpiade-VIDEO

Adauga un comentariu