National

Elevii prinsi cu fituici la Bacalaureat au fost ELIMINATI

Publicat: 02 iul. 2013
1

Potrivit unui anunt facut in urma cu putin timp, elevii care au fost prinsi cu fituici si telefoane mobile in urma perchezitiei derulate la Liceul Dimitrie Bolintineanu din Capitala au fost eliminati din examen, astfel ca nu se vor mai putea prezenta la urmatoarele probe de la examenul de Bacalaureat.

Ministerul Educatiei Nationale va lua, oficial, aceasta decizie, dupa ce procurorii care au efectuat perchezitiile vor trimite procesele verbale la minister, din aceste procese verbale reiesind ce obiecte interzise (fituici, telefoane mobile – n.r) au fost descoperite asupra elevilor la perchezitia corporala.

Amintim ca in cursul zilei de ieri s-au facut perchezitii la Liceul Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti, directoarea institutiei de invatamant fiind retinuta pentru coruptie, dupa ce subiectele la examenul de Limba si literatura romana de la Bacalaureat au fost desigilate, iar profesorii din cadrul comisiei ar fi primit bani pentru a permite elevilor sa copie la examen. In urma perchezitiilor, asupra elevilor, dar si asupra profesorilor, s-au descoperit fituici, telefoane mobile si bani, potrivit Romania TV.

Adauga un comentariu