Secretele istoriei

Elisabeth Kalhammer, servitoarea lui Hitler, face dezvaluiri incredibile

Publicat: 29 apr. 2014
3
Elisabeth Kalhammer, in varsta de 89 de ani, a lucrat ca servitoare la Berghof, fiind angajata dupa ce a raspuns unui anunt din presa, in anul 1943, scrie News, citat de ziare.com.
Ea a dat mai multe detalii despre viata lui Hitler in publicatia Salzburger Nachrichten. Femeii nu i s-a permis sa vorbeasca despre Hitler in timpul cand a lucrat la Berghof.
Eva Braun era o femeie binevoitoare – „cea mai buna prietena” – care a proiectat toate costumele personalului care lucra pentru Hitler. Personalul de la Berghof i se adresa Evei Braun cu apelativul „Heil M’lady”.

Vezi si Erik Jan Hanussen, ridicarea si caderea de la putere a celui supranumit profetul lui Hitler
Cei de la bucatarie ii pregateau lui Hitler „prajitura Fuhrerului” care continea mere, nuci si stafide, ea fiind servita frecvent in timpul meselor si chiar pe timpul noptii cand ceilalti dormeau.
„Lui i-au placut dulciurile. Dictatorul se delecta in secret cu biscuiti de ciocolata si cu crema„, a declarat Kalhammer.

Vezi si Directiva emisa de Hitler pentru tratamentul comisarilor politici 

El venea la bucatarie, dupa ce seara statea pana tarziu discutand cu diversi vizitatori, si rareori se trezea inainte de ora 14:00, conform Daily Mail.
Toate servitoarele stiau ca Hitler a avut probleme cu splina si ca el tinea o dieta stricta conceputa de bucatarul sau personal.
Adolf Hitler a petrecut cel mai mult timp la Berghof decat in oricare alt loc, in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial. 
Adauga un comentariu