Remedii naturiste

Elixir pentru afectiuni bronhopulmonare, tuberculoza, astm

Publicat: 02 aug. 2015
7

Amestecati cate 50 de grame muguri de pin, muguri de mesteacan, fructe de maces, coada-soricelului si o lingurita de pelin. Peste amestec se toarna 1,5 litri apa rece si se lasa acoperit 2 ore, apoi se pune pe foc, se aduce la fierbere si se tine pe foc mic inca 2 ore. Se in­veleste oala cu ziare, deasupra cu o plapuma si se in­fu­zeaza timp de 4 ore, apoi se strecoara. In infuzie se adauga 150 ml tinctura de galbenele, 50 ml suc de aloe si 250 ml miere de albine. Se amesteca bine, pana se dizolva mierea. Se lasa la intuneric timp de 4 zile. Acest elixir este eficient in afectiuni bronhpulmonare, tuberculoza si astm. Se bea cate o lingura de 3 ori pe zi, inainte de masa.

Orice boala de plamani se poate vindeca cu acest remediu naturist

Puteti sa completati reteta cu 30 g radacina de lemn-dulce, daca luati antibiotice, care afecteaza ficatul si flora intestinala. In unele tari, lemnul dulce se prescrie bolnavilor care se trateaza cu antibiotice, ca sa scada efectul lor negativ. Planta are proprietati benefice in terapia sistemului respirator si in curatarea ficatului.

Atentie! Sucul sau preparatele din aloe nu se folosesc in cazuri de graviditate sau hemoragii uterine, deoarece stimuleaza fluxul de sange in zona genitala.

Adauga un comentariu