Cancan ultimă oră

Ella de la Puterea dragostei are o nouă relație cu Iancu Sterp?

Publicat: 12 iul. 2020

Ella de la Puterea dragostei are o nouă relație cu Iancu Sterp. Frumoasa concurentă a dezvăluit de când a reluat legătura cu vedeta de la Survivor România.

În urmă cu ceva vreme, Ella de la Puterea dragostei a vorbit în cadrul emisiunii despre despărțirea lui Iancu Sterp de frumoasa Denisa. Împreună cu Bianca, cele două au discutat despre experiențele brunetei din trecut cu Iancu și Jador, iar atunci, în mod surprinzător pentru mulți, bruneta a mărturisit că are anumite regrete în ceea ce-l privește pe fostul finalist de la Survivor România.

”Iancu a fost respectuos, nu l-am văzut să înjure aici. Are și el defecte. Nu știu dacă a înșelat, e și tânăr, are puțin de faimă acum. Orice persoană e diferită”, a comentat Ella, care avea să își exprime și regretul că a ales să se întoarcă la Jador și să renunțe la a face un cuplu serios cu fratele lui Culiță Sterp. „De ce îmi pare rău pentru Iancu? Dacă făceam pașii spre el, eu nu mai sufeream atât de mult după băiatul ăsta. Nu făceam atât de multe greșeli, să am ce regreta. Principalul motiv ăsta a fost. Îmi pare rău…”, a mărturisit Ella.

”Abia aștepta să se certe cu Denisa”

Ella de la Puterea dragostei are o nouă relație cu Iancu Sterp? De la acele conversații, se pare că situația s-a schimbat, drept dovadă că fetele din casă au început să discute că, mai nou, Ella și Iancu ar fi reluat legătura. ”Acum în spate, (n.r. – Ella ) vorbea cu Iancu la telefon! Abia aștepta să se certe cu Denisa. Abia aștepta să să se certe, să vorbească cu el! Bravo!”, a declarat Andreea Pirui, imediat după ce bruneta a părăsit emisiunea.

Adauga un comentariu