Magazin

Elly Food Tradițional  – Solidari în fața COVID! 

Publicat: 13 apr. 2020

Se apropie Sărbătorile Pascale și vrem ca locuitorii Iașului, Botoșani și împrejurimi să se poată bucura de gustul lactatelor proaspete și naturale, fără de care nu ar ieși un coznac pufos sau o pască cu smântână delicioasă. 

Suntem un mic producător de lactate Elly Food Tradițional care vom livra direct la tine acasă produse lactate proaspete. Punem toată forța și energia noastră la bătaie și vom livra la domiciliu produsele Elly Food Tradițional în municipiul Iași, municipiul Botoșani și zonele limitrofe. Ne organizăm ca în viitor să putem prelua comenzi și pentru clienții din Piatra Neamț, Roman, Vaslui și Suceava (dupa încetarea restricțiilor de circulație), dar vă vom ținem la curent.

Produsele le găsiți în magazinul online de pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/ellyfoodtraditional/ , iar comenzile pot fi făcute telefonic, la numărul 0758.421.421, prin mesaj privat SMS sau e-mail la adresa: comenzi@ellyfood.ro, de luni până vineri în intervalul orar 09 -17.

Transportul este GRATUIT, iar comanda minimă este de 60 de lei.

Important de știut este faptul că livrările se fac săptămânal, pentru început, în fiecare zi de joi pentru Iași și miercuri pentru Botoșani. Pentru a ne organiza cât mai eficient, comenzile vor fi preluate până în ziua anterioară livrării, ora 12.00.

Vă mulțumim și vă așteptăm comenzile.
Adauga un comentariu