Actualitate

Elodia Ghinescu ar fi în viață potrivit mamei lui Cristian Cioacă. Ce spune femeia despre fosta ei noră

Publicat: 14 oct. 2021
Elodia Ghinescu
Mama lui Cristian Cioacă susține că Elodia ar fi în viață, iar fiul ei nu ar fi fost în stare să o ucidă

Elodia Ghinescu, avocata dispărută fără urmă din 29 august 2007, a făcut obiectul unei lungi anchete a poliției și procuraturii din România. Aceasta era căsătorită cu polițistul Cristian Cioacă, în prezent arestat fiind acuzat de uciderea avocatei. Cu toate acestea, cazul Elodia, unul extrem de mediatizat, ridică multe semne de întrebare, corpul acesteia nefiind găsit nici până astăzi. Mai mult, mama lui Cristian Cioacă susține că aceasta ar fi în viață.

Cristian Cioacă, soțul Elodiei Ghinescu, a fost condamnat în anul 2014 la 15 ani de închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte. El a fost acuzat de uciderea soției lui, chiar dacă anchetatorii nu au reuşit să găsească trupul avocatei! Fostul poliţist brașovean îşi ispăşeşte acum pedeapsa aflându-se în spatele gratiilor! Și totuși, mama lui Cristian Cioacă, principalul suspect în dispariția femeii, susține că nora ei încă trăiește și îi face zile negre fiului.

Elodia Ghinescu ar fi în viață

Elodia Ghinescu a dispărut în urmă cu 14 ani, ultima dată fiind văzută în seara zilei de 29 august 2007. Celebra avocată nu a mai apărut de atunci și, deși trupul neînsuflețit nu i-a fost găsit, nu există nici dovezi că ea ar fi în viață. Însă pentru această întâmplare plătește soțul ei, Cristian Cioacă, cel care este considerat principalul vinovat, dar și asasinul ei.

Însă cazul Elodia a făcut și victime colaterale, una dintre acestea fiind mama lui Cristian Cioacă. Femeia suferă mult de când fiul ei a intrat în închisoare și așteaptă momentul când îl va reîntâlni. Soacra Elodiei susține că fosta ei noră este în viață, pentru că fiul ei nu ar fi fost în stare să îi facă un asemenea rău. Mai mult, ea consideră că tot ce i se întâmplă acum lui Cristian Cioacă este din vina Elodie, care vrea să se răzbune pe el pentru problemele din căsnicie.

„Poate peste un an eu nu voi mai fi, dar credeţi-mă, eu vă zic că Elodia este în viaţă şi se răzbună. Ea cu Cristi se certau mereu şi ea îi reproşa că aduce mai mulţi bani decât el în casă. Acum e în viaţă şi se răzbună pe Cristi, ăsta e scopul ei”, a declarat recent mama lui Cristian Cioacă.

Când iese din închisoare Cristian Cioacă

Cristian Cioacă, soțul Elodiei, a fost acuzat și condamnat la închisoare pentru uciderea femeii, deși lipsea cea mai importantă probă – corpul avocatei. Cu toate acestea, anchetatorii au găsit urme de sânge în baza cărora l-au incriminat pe Cioacă. Și aceasta deoarece, fiind polițist, acesta ar fi putut ascunde totul cu ușurință, știind cum funcționează lucrurile în astfel de situații.

Astfel, Cioacă a fost condamnat la 15 ani de închisoare uciderea avocatei Elodia Ghinescu. Instanța a ajuns la concluzia că femeia nu mai este în viață din cauza soțului ei. Cu toate acestea, avocatul familiei Ghinescu anunța, în urmă cu ceva timp, că bărbatul ar putea ieși din închisoare mai repede. Pentru că a lucrat în penitenciar și a participat la diverse activități, Cioacă ar putea executa doar 11 ani și 9 luni din pedeapsa inițială de 15 ani. Totuși, până acum nu a fost făcut niciun anunț în acest sens.

„Arestul preventiv pe care dumnealui l-a executat anterior momentului condamnării definitive şi sigur că s-ar putea ajunge la o cerere de elibere condiţionată. Instanţa nu este obligată să şi admită o astfel de cerere. În opinia mea, Instanţa din Piteşti ar trebui să aibă în vedere infracţiunile deosebit de grave pe care el le-a săvârşit”, a spus apărătorul angajat de familia avocatei Elodia Ghinescu.

Adauga un comentariu