Cancan

Ema Uta a avut un iubit celebru. Cum a cucerit-o Alex Bodi pe „regina transformărilor”

Publicat: 25 nov. 2021
Ema Uta iubit
Ema Uta a avut un iubit celebru, iar relația amoroasă cu afaceristul Alex Bodi a propulsat-o în atenția publicului.

Este extrem de apreciată de vedetele din România, dar puțini sunt cei care știu că Ema Uta a avut un iubit celebru. Frumoasa blondină este de profesie make-up artist, iar celebritățile din lumea mondenă sunt încântate de fiecare dată când se lasă în mâinile acesteia. 

Ema Uta a fost în ultima vreme în atenția publicului după ce a avut o relație cu nimeni altul decât fostul soț al Biancăi Drăgușanu. Cunoscut pentru relațiile amoroase scandaloase, admiratorii celebrului make-up artist vor să afle cum a cucerit-o Alex Bodi pe cea supranumită „regina transformărilor.”

Ema Uta a avut un iubit celebru și o relație controversată

La 30 de ani, Ema Uta și-a construit un nume răsunător în lumea make-up-ului, iar pasiunea ei a îndemnat-o să lucreze în acest domeniu de la 16 ani. Frumoasa blondină s-a mutat în București după terminarea studiilor pentru a se perfecționa în make-up Ulterior, aceasta și-a deschis și o școală unde predă cursuri de machiaj celor dornice să îi urmeze profesia.

Dacă pe plan profesional Ema Uta se bucură de succes, reușind să adune o avere impresionantă până la această vârstă, se pare că lucrurile nu au stat diferit în plan personal. „Regina transformărilor” s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri, fiind curtată de afaceriști faimoși.

Vedeta a ajuns în atenția publicului după ce a fost surprinsă în ipostaze romantice alături de Alex Bodi. Cei doi au recunoscut ulterior că formează un cuplu, spre surprinderea tuturor. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu se despărțise de rusoaica Daria Radionova, însă a fost cucerit imediat de frumusețea Emei Uta. 

„Regina transformărilor” și controversatul afacerist s-au afișat în lumea mondenă la scurt timp după ce Alex Bodi ieșise dintr-o relație. Despărțirea de fosta iubită a fost scandaloasă, milionarul fiind acuzat de violență.

Afaceristul este renumit pentru relațiile amoroase tumultoase și viața de lux. Acesta se afișează pe Instagram în ipostaze surprinzătoare și se mândrește cu mașinile scumpe pe care le deține.

Cum a cucerit-o Alex Bodi pe Ema Uta

„Regina transformărilor” este una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul românesc. Focoasa blondină a fost cucerită de celebrul afacerist și s-au afișat pentru prima dată în public la o petrecere privată. 

Ema Uta a ajuns în atenția publicului și în urma scandalului cu Gabi Bădălău. Acesta i-ar fi propus celebrei make-up artiste să îl însoțească într-o vacanță, spre indignarea frumoasei blondine.

„Facem parte din lume diferite, știe toată lume din ce îmi câștig existența, de la 16 ani mă ocup cu make-up și de 7 ani predau cursuri fetelor venite din toată țara, cât și din afară, rodul muncii mele constă în faptul că sunt o fată independentă, mă întrețin singură, nu depind de nimeni, nu poate nimeni pe lumea asta să îmi probeze contrariul și tocmai din această cauză poate deranjez. Nu ”negociez” vacanțe cu nimeni, mi le plătesc singură, nu accept ”oferte” și nici propuneri, nu am nevoie și nu știu dacă contează, dar…poate fi dovedit ușor”, a declarat iubita lui Alex Bodi.

Ema Uta a recunoscut faptul că deține sume fabuloase în conturi și un imobil de lux. Aceasta se declară mândră de noua ei achiziție, dar și de profesia de succes. Până la 30 de ani, make-up artistul preferat al vedetelor a reușit să adune o avere impresionantă și se bucură de aprecierea vedetelor din România. 

„Regina transformărilor” atrage privirile tuturor când apare la evenimentele mondene. Ema Uta a recurs la câteva operații estetice pentru a obține fizicul mult dorit.

În prezent, au apărut în presă zvonuri că frumoasa blondină și Alex Bodi nu mai sunt împreună după  ce afaceristul a fost surprins în compania fostei iubite, rusoaica Daria Radionova.

Ema Uta a avut un iubit celebru, iar relația amoroasă cu afaceristul Alex Bodi a propulsat-o în atenția   publicului. 

Adauga un comentariu