National

Emil Hurezeanu, anunt de ultima ora despre numirea sa ca ambasador in Germania

Publicat: 24 apr. 2015
1

Emil Hurezeanu, al carui nume a fost vehiculat ca varianta pentru postul de ambsador al Romaniei in Germania, are cetatenia germana si este asociat intr-o firma cu Michael Schmidt, un apropiat al presedintelui Klaus Iohannis in campania electorala. Reamintim ca postul de ambasador al Romaniei in Germania este vacant, dupa revenirea in tara a lui Lazar Comanescu, actualmente consilier prezidential al lui Iohannis.

Se intetesc articolele de presa privind posibilitatea ca Emil Hurezeanu sa fie trimis de Klaus Iohannis ambasador al Romaniei la Berlin. Inca din 6 aprilie, presa din Transilvania vorbea despre o posibila numire a lui Hurezeanu in functia de ambasador, fie in Germania, fie in Austria. 

Contactat, Emil Hurezeanu a spus ca trebuie indeplinite anumite conditii pentru a confirma sau a infirma daca va fi numit ambasador la Berlin. „Inca n-au fost intrunite conditiile ca sa raspund cu sau . Work in process”, a declarat Emil Hurezeanu, printr-un sms.

Eventuala numire a lui Hurezeanu de catre presedintele Iohannis in functia de ambasador la Berlin a starnit deopotriva comentarii pozitive si negative.

Adauga un comentariu